CHP’nin Afyon listesindeki Saadet’li kim

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday listesinin 2’inci sırasından Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın aday gösterilmesi şaşkınlık yarattı. CHP 2. sıra adayı olan SP’li Fatih Aydın’ın kim olduğu merak konusu oldu. Fatih Aydın Saadet Partisi çalışmaları iççin bir çok kez Afyonkarahisar’a gelmişti. İşte Fatih Aydın’ın kısa özgeçmişi: FATİH AYDIN SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI STK [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday listesinin 2’inci sırasından Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın aday gösterilmesi şaşkınlık yarattı.

CHP 2. sıra adayı olan SP’li Fatih Aydın’ın kim olduğu merak konusu oldu. Fatih Aydın Saadet Partisi çalışmaları iççin bir çok kez Afyonkarahisar’a gelmişti. İşte Fatih Aydın’ın kısa özgeçmişi:

FATİH AYDIN
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
STK VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI

1983 yılında Kayseri’de doğdu. İmam Hatip ortaokulu ve lisesini bitirdi. Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Kayseri’de 3 yıl öğretmenlik yaptı. Sonrasında alan değiştirerek Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde, Çin özelinde alternatif finansal düzenler üzerinde yüksek lisans yaptı.

Milli Gençlik Vakfı Kayseri Üniversite Başkanlığı ve İç Anadolu Bölge Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği’nde Genel Merkez Üniversite Teşkilat Başkanlığı ve Şube Ortaöğretim Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2011 – 2016 yılları arasında Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.

2016 – 2019 yılları arasında “Sosyal İşler”den sorumlu, 2019 – 2022 yılları arasında ise “Politika Kurulları”ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2014 mahalli idareler seçimlerinde Ağrı Belediye Başkan Adaylığı, 2015 genel seçimlerinde Kayseri ve 2018 genel seçimlerinde Ankara milletvekili adaylıklarında bulundu.

“STK ve Halkla İlişkiler”den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Evli ve iki kız, iki erkek çocuk babasıdır.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme