CHP’nin adayları birlikte oy istiyorlar

CHP Milletvekili Adayları Av. Burcu Kayıkcı ile Dr. Mehmet Ecer seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Adaylar Kayıkcı ve Ecer seçmenden birlikte oy istiyorlar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları Av. Burcu Kayıkcı ile Dr. Mehmet Ecer beraberindeki heyetle birlikte Çayırbağ ve Fethibey beldelerini ziyaret ederek, seçmenlerle biraraya geldiler.“ONURLU YAŞAM İÇİN OYLAR CHP’YE”CHP Milletvekili Adayı Dr. Mehmet [&hellip]

CHP'nin adayları birlikte oy istiyorlar

CHP Milletvekili Adayları Av. Burcu Kayıkcı ile Dr. Mehmet Ecer seçim çalışmalarını
aralıksız sürdürüyorlar. Adaylar Kayıkcı ve Ecer seçmenden birlikte oy istiyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları Av. Burcu Kayıkcı ile Dr. Mehmet Ecer beraberindeki heyetle birlikte Çayırbağ ve Fethibey beldelerini ziyaret ederek, seçmenlerle biraraya geldiler.
“ONURLU YAŞAM İÇİN OYLAR CHP’YE”
CHP Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, olup bitenlere ülke insanının vakıf olduğunu, uzun uzun birşeyler anlatmaya gerek olmadığını söyledi. Ecer; “Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, yaşananları görüyoruz ve biliyoruz. Ben yaptım oldu, bizden değilseniz diye ülkeyi kutuplaştıran ve halkı bir biri ile husumetli hale getiren bir yönetim var. Her dönem başka bir mağdur edebiyatı ile kavgayla, gerginlikle siyaset yapan bu hükümet kendi yandaşlarını dolar milyarderi yaparken halkı açlık ve sefalete mahkum etti. Kömürle, makarnayla Türk halkının onurunu, gururunu ayaklar altına aldı. CHP bu seçimde insanların daha rahat ve refah içinde yaşayacağı planlarını açıkladı. İnsanca, onurluca bir yaşam için bu seçimlerde oyunuzu CHP’ye verin.” dedi.
TÜRKİYE ZOR DÖNEMEÇTEN GEÇİYOR
CHP Milletvekili Adayı Av. Burcu Kayıkcı seçmene hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor bir dönemeçten geçtiğini belirtti. Kayıkcı şunları söyledi: “Ülkenin yönetim rejimi değişecek. Nasıl olacağı belli olmayan, dünyada benzeri duyulmamış bir yönetim getirmeye çalışılıyor. Türk tipi başkanlık sistemi? Bizim topraklarımızda bu güne kadar böyle bir yönetim şekli olmadı. Sizin oylarınızla olmayacakta. Aranızda bulunanların bir çoğu çiftçi ve emekli. Hayat şartlarınızdan memnun musunuz? Aldığınız emekli maaşları yetiyor mu? Mazot kaç para? CHP sizler gibi hayatından memnun olmayan kesimi rahatlatacak, onların yaşam kalitesini arttıracak, kömüre, makarnaya mahkum etmeyecek. En düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme