• Haberler
  • Genel
  • CHP'liler Zafer'in 100. yılı için bir araya geldi

CHP'liler Zafer'in 100. yılı için bir araya geldi

Sultandağı İlçesi'ne bağlı Dereçine Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Büyük Zaferin 100. yıldönümü kutlamaları için TBMM'de bir dizi görüşme yaptıklarını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Büyük Taarruz’un yüzüncü yılında 24 Ağustos 2022 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı ile Dereçine'den başlayacak etkinlik ve ecdadın 100 yıl önceki yürüyüşünün gerçekleşeceği proje [&hellip]

Sultandağı İlçesi’ne bağlı Dereçine Beldesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Büyük Zaferin 100. yıldönümü kutlamaları için
TBMM’de bir dizi görüşme yaptıklarını söyledi

Haber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Büyük Taarruz’un yüzüncü yılında 24 Ağustos 2022 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı ile Dereçine’den başlayacak etkinlik ve ecdadın 100 yıl önceki yürüyüşünün gerçekleşeceği proje ile ilgili partisinin üst yönetimini bilgilendirdiklerini açıkladı.
Yıldız TBMM’de; CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi verdiklerini belirterek, 2Bu yıl Büyük Taarruz zaferi bir başka kutlanacak. Tarih kitabı ile başlayan çalışmamız Sevgili Tunç Soyer’in ilgisi ile Türkiye çapında bir projeye dönüşüyor. Bizi ilgi ile dinleyen vekilimize, grup başkan vekilimize ve Sayın Genel Başkanıma teşekkür ederim.” dedi.
Ömer Yıldız’ın yanı sıra görüşmelerde; Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylah, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, CHP Sultandağı İlçe Başkanı Tuğrul Şahin’de hazır bulundu. Öte yandan TBMM’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlama programının Yeşilçiftlik ayağı ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, konukseverlikleri nedeniyle partisinin üst yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme