• Haberler
  • Genel
  • CHP'liler kutlama kokteylinde buluştu – Kocatepe Gazetesi

CHP'liler kutlama kokteylinde buluştu – Kocatepe Gazetesi

CHP il, merkez ilçe ve ilçe örgütlerinin üyeleri ile partililer CHP'nin kuruluşunun 88. yıldönümü nedeniyle Çakmak Marble Otel'de verilen kokteyle katıldılar Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 88. kuruluş yıldönümü nedeniyle Marble Çakmak Otel'de kokteyl verildi. Kokteylde mevcut İl Başkanı Nevzat Ercan, eski İl Başkanı Ramazan Akgöz ve Milletvekili Ahmet Toptaş kutlama pastasını birlikte kesti. Milletvekili Toptaş, [&hellip]

CHP’liler kutlama kokteylinde buluştu

CHP il, merkez ilçe ve ilçe örgütlerinin üyeleri ile partililer CHP’nin kuruluşunun 88. yıldönümü nedeniyle Çakmak Marble Otel’de verilen kokteyle katıldılar

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 88. kuruluş yıldönümü nedeniyle Marble Çakmak Otel’de kokteyl verildi. Kokteylde mevcut İl Başkanı Nevzat Ercan, eski İl Başkanı Ramazan Akgöz ve Milletvekili Ahmet Toptaş kutlama pastasını birlikte kesti. Milletvekili Toptaş, pastanın ilk dilimini eşi Pakize Toptaş’a bizzat ikram etti. Ayrıca CHP’nin Sultandağı üyesi Ali Rıza Yılmaz’ın kızı Av. İpek Yılmaz’da CHP’li oldu. İpek Yılmaz’a rozetini CHP İl Başkanı Nevzat Ercan taktı.
CHP’nin 88. kuruluş yıldönümü kapsamında verilen kokteylde konuşan Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmanın zamanı geldiğini, Türk ulusunu ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı uyanık olmaya çağırdığını vurguladı. İl Başkanı Nevzat Ercan’da partisinin kuruluşundan itibaren Türkiye’nin kurtuluşunu gerçekleştiren köklü bir parti olduğuna işaret etti. CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, partisinin Türkiye’nin kurtuluşunu, kuruluşunu gerçekleştiren dünyanın en köklü ve siyasi geçmişi en zengin olan bir parti olduğunun altını çizdi. Ercan şöyle konuştu: “Türk siyasi hayatında bazı ara rejimlerde kesintiye uğrasa da Türkiye’nin 88 yıl önce olduğu gibi bugünde en çok ihtiyaç duyulan CHP’siz olmuyor denilen bir partidir. CHP gerek iktidar dönemlerinde gerek muhalefet dönemlerinde Türk siyasi hayatına yön vermiştir. Rejimin sigortası olması nedeniyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da cumhuriyetimizin ve ülkemizin üzerinde oynanan ve oynanacak oyunlara izin vermeyecektir.”
“CHP oyunları bozacak tek parti”
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, emperyalizmin uşaklarının ülkeden atılıp, Akdeniz’e dökülüp Cumhuriyeti kuran partinin kuruluşunun 88.yıl dönümünü büyür bir onurla kutladıklarını kaydetti. Milletvekili Toptaş, “Bugün, sorumluluğumuz ne kadar önemli olduğunun farkındayız. 89 yıl önce denize döktüğümüz emperyalizim uşaklarını, bugün yeni işbirliği yöntemiyle, ülkemizin kaynaklarına bir el koymak ve ülkemizin birliğini bozmak için gerek sinsi gerek açık planlarını uygulamaya koymak için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar. Bu oyunları bozmanın zamanı geldi ve geçmektedir. Bütün Türk ulusunu ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara karşı uyanık olmaya çağırıyor, CHP bu oyunları bozacak tek parti olduğunu ve tek güvence olduğunu belirtiyoruz.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme