• Haberler
  • Gündem
  • CHP'liler İmamoğlu'na destek için kampanya başlattı

CHP'liler İmamoğlu'na destek için kampanya başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nca dün öğleden sonra İş Bankası Şubesi'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlere destek olma amacıyla bağış kampanyası gerçekleştirildi.'TEKRAR EDİLEN SEÇİME HAZİNE YARDIMI YOK'CHP İl Başkanı Nevzat Ercan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nca dün öğleden sonra İş Bankası Şubesi’nde; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlere destek olma amacıyla bağış kampanyası gerçekleştirildi.
“TEKRAR EDİLEN SEÇİME HAZİNE YARDIMI YOK”
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine aday olan Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına katkı sunmak istediklerini belirtti. Ercan şöyle konuştu:
“Türkiye genelinde Sayın Ekrem İmamoğlu için açılan kampanyaya bizlerinde bir nebze pişen çorbada tuzumuz olsun diyerek partililerimizle en az 20 lira olmak üzere açılan yardım kampanyasına katkı amacıyla açılan hesaba para yatırdık. Tüm parti üyelerimiz, partimize gönül verenler, Sayın İmamoğlu’na inanlar yardım yapıyorlar. Ben CHP İl Başkanı olarak tüm örgütüme çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere normal seçimlerde yardım yapılıyor. Ama bu seçim tekrar edildiği için böyle bir yardım yok.”
YAKLAŞIK 150 KİŞİ KATILDI
CHP’liler ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na inananların onu yalnız bırakmamaları için kampanyaya katkı verdiklerini söyleyen Ercan, “Tüm katılımcılara bu vesile ile teşekkür ediyorum. Bu kampanya devam edecektir. İnternet ortamında yapılanlar da var. İlçelerimizde de şu anda aynı kampanya devam ediyor. Değişik bankalarda kampanya sürüyor. Çok mutlu ve huzurluyuz. İnşallah başaracağız. Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yine o koltuğa oturtturacağız. Herşey çok güzel olacak. Katılım bizi memnun etti. Önceki günden itibaren hesaba para yatırıldığını biliyoruz. Bu katılım ve desteğin daha süreceğini biliyoruz. Şu anda kampanyaya katılan 150 kişi var.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme