• Haberler
  • Genel
  • CHP’li vekil adayları ziyaretlerini sürdürüyor

CHP’li vekil adayları ziyaretlerini sürdürüyor

CHP mitingi sonrası milletvekiliadayları ve bazı partililerŞuhut ve İhsaniye ilçesindetemaslarda bulundular Adaylar yoğun ilgi gördü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1. sıra Milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş ve Milletvekili adayı Tuğrul Akkuş Cuma günü yapılan miting sonrası hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. CHP Milletvekili adayları Şuhut ilçesini ziyaret ettiler Şuhut CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili adayı [&hellip]

CHP'li vekil adayları ziyaretlerini sürdürüyor

CHP mitingi sonrası milletvekiliadayları ve bazı partililerŞuhut ve İhsaniye ilçesindetemaslarda bulundular

Adaylar yoğun ilgi gördü
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1. sıra Milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş ve Milletvekili adayı Tuğrul Akkuş Cuma günü yapılan miting sonrası hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. CHP Milletvekili adayları Şuhut ilçesini ziyaret ettiler Şuhut CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili adayı Ahmet Toptaş mitinge katılımlarından dolayı teşekkür etti. Şuhut ilçesinde önce pazarı gezen milletvekili adayları daha sonra esnafı ziyaret ettiler. CHP 1. sıra Milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş, vatandaşlarla sohbet etti. Toptaş, Şuhut ilçe merkezi programı sonrasında diğer milletvekili adayları ile birlikte; Kaybelen, Atlıhisar, Karadilli, Balçıkhisar ve Karacaören de halkla buluştu. Belde ziyaretlerinde Milletvekili adayları Ahmet Toptaş ve Tuğrul Akkuş’a ilgi yoğundu. Beldelerde CHP Kadın Koları üyeleri çalmadık kapı bırakmadı. Ziyaretlerde halktan destek isteyen Milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş; sorunları bildiğini ve özellikle çiftçinin yok edilmek istendiğini bunun için yollarda olduklarını belirtti. Toptaş, Çay ilçe Başkanı Feyzulluh Gümüş’ün trafik kazası sonrası kaybettiği ağabeyi Şakir Gümüş’ün cenaze namazına katıldı.
“Sandıktan halkın iktidarı çıkacak”
CHP 1. sıra Milletvekili adayı Ahmet Toptaş, İhsaniye ilçesinde Döğer, Karacaahmet ve Akören beldelerinde devam etti. Akşam ziyaretlerinde düğünlere de katılan Toptaş halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Döğer’de partiye geçen kişilere rozet takan Toptaş, Akören beldesine geçişinde konvoylar eşliğin de havai fişeklerle karşılandı. Burada bir konuşma yapan Milletvekili adayı Av. Ahmet Toptaş; “Sandıklar açıldığında halkın iktidarı çıkacaktır. Biliyorum beni hep bağrınıza bastınız. İhsaniye de Akören, Döğer, Karacaahmet hep benim siyasi yaşantımda önemli olmuştur. Dün mitingimiz ile tarih yazdık. Artık iktidar’ı CHP nin korkusu sardı. Hem de 5’te 5 diyen matematik bilmeyen siyasetçileri sardı. Korkunun ecele faydası yok. Halkımız sizi iktidardan al aşağı edecektir.” dedi. Seçim çalışmalarına Milletvekili adayı Tuğrul Akkuş, aday adayları Ekrem Özsoy, Av. Ramazan Akgöz, Veli Cengiz, Süleyman Mutlu, İhsan Vurkan, Nimet Kaynar, Yılmaz Özkan ile Kadın Kolları üyeleri katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme