• Haberler
  • Genel
  • CHP’li Ecer iddialı konuştu: Trafik sorunu 15 günde çözülür

CHP’li Ecer iddialı konuştu: Trafik sorunu 15 günde çözülür

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’da araç yoğunluğunun çok yüksek olmamasına rağmen trafik sıkışıklığı yaşandığını ifade etti. Ecer, “Bu sorun 15 günde çözülür” dedi CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ve Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt [&hellip]

CHP'li Ecer iddialı konuştu: Trafik sorunu 15 günde çözülür

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’da araç yoğunluğunun çok yüksek olmamasına rağmen trafik sıkışıklığı yaşandığını ifade etti. Ecer, “Bu sorun 15 günde çözülür” dedi

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ve Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker’i ziyaret etti.
“POTANSİYEL DEĞERLENDİRİLMİYOR”
Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer’i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’ın ciddi bir gelişme ve büyüme potansiyeli olduğunu ancak mevcut yöneticilerin bu potansiyeli değerlendiremediğini söyledi. Beşer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Ecer’e çalışmalarında başarılar diledi.
“YEREL YÖNETİM ULUSAL FİRMA
YERİNE KÜÇÜK ESNAFI KORUMALI”
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker’i de ziyaret eden Ecer, Afyonkarahisar’da araç yoğunluğunun çok yüksek olmamasına rağmen ciddi bir trafik sıkışıklığı yaşandığını ifade etti. Ecer, “Bu sorun 15 günde çözülebilir. Yerel yönetimlerin ulusal firmalardan daha çok yerel ve küçük esnafı koruması gerekmektedir. Yönetime geldiğimizde tabiki tercihimiz yerelden Afyonkarahisar’dan yana olacaktır.” diye konuştu.
“RAKİP FİRMA
KORUNUP KOLLANIYOR”
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ise, Afyonkarahisar’da özellikle minibüscü esnafının dertli olduğunu söyledi. Minibüs esnafının yöneticilerin desteğini alamadığını kaydeden Ülker, “İlimizdeki minibüs esnafı küçük esnaf olup ailesini geçindirecek nafaka peşindedir. Bizler kentte toplu ulaşımda önemli bir role sahibiz. Ancak rakibimiz olan ulusal firma korunmakta ve kollanmaktadır. Biz sadece eşitlik istiyoruz” dedi.
CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Ecer’e ziyaretlerinde İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İleçe Başkanı Kemal Demirkırkan ve partililer eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme