• Haberler
  • Genel
  • CHP’li başkanlar başkentte toplandı – Kocatepe Gazetesi

CHP’li başkanlar başkentte toplandı – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz başkentte düzenlenen İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştüklerini belirtti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin il başkanları toplantısının genel merkezde yapıldığını belirtti.CHP’nin 81 il başkanının katıldığı toplantıya partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık etti. İl Başkanı Yalçın Görgöz, toplantının bir bölümüne Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin [&hellip]

CHP'li başkanlar başkentte toplandı

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz başkentte düzenlenen İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştüklerini belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin il başkanları toplantısının genel merkezde yapıldığını belirtti.
CHP’nin 81 il başkanının katıldığı toplantıya partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlık etti.
İl Başkanı Yalçın Görgöz, toplantının bir bölümüne Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun katılarak düşüncelerini il başkanları ile paylaştığını kaydetti.
Görgöz; “Toplantı sonrası, 81 il başkanının Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesine ve kararına sahiplendiğimize ve desteklediğimize dair hazırladığımız ve paylaştığımızı belirtiyorum. Mübarek Ramazan ayınını ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü ve kardeşlik getirmesi dileklerimle kutluyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme