• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'li Başarır ve Yavaş, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

CHP'li Başarır ve Yavaş, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şuhut'un Çakırözü Köyü'nden Kocatepe'ye kadar yapılan Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanları ve il başkanları da bu anlamlı yürüyüşte yerlerini alarak Kocatepe’ye çıktı.

CHP'li Başarır ve Yavaş, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

Etkinlikler kapsamında, katılımcılar ilk olarak Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün karargâhı olan Şuhut Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, sonrasında Zafer Yürüyüşü’ne katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ülkemizin dört bir yanından gelen yurttaşlarla birlikte Kocatepe’ye yürüdü.

CHP'li Başarır ve Yavaş, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Önce Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda verilen mücadeleye yakından tanıklık etmiş Şuhut Atatürk Evi’ni ziyaret ettik, ardından İlçe Başkanlığımızda yurttaşlarımızla bir araya geldik. Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, bundan tam 102 yıl önce, tarihin gördüğü en büyük zaferlerden biri ile taçlanmış; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, egemen güçlerin prangalarından kurtularak tam bağımsızlığa kavuşmuştur. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

CHP'li Başarır ve Yavaş, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

Bakmadan Geçme