CHP'den yaylım ateşi – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ağır eleştirilerde bulunurken her ikisini de “adam gibi” görev yapmaya davet etti. Görgöz yerel bir gazete ile yaşanan sıkıntının da yargı kararı ile aşıldığını bildirdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP'de bir basın toplantısı düzenledi. Görgöz, ülke genelindeki gelişmelerle [&hellip]

CHP’den yaylım ateşi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ağır eleştirilerde bulunurken her ikisini de “adam gibi” görev yapmaya davet etti. Görgöz yerel bir gazete ile yaşanan sıkıntının da yargı kararı ile aşıldığını bildirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP’de bir basın toplantısı düzenledi. Görgöz, ülke genelindeki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, yerel bir gazete ile yaşadıkları polemikte yargı kararının Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ateş püskürdü.
BASIN HALKIN
SESİ OLMALI
CHP’nin Türkiye’nin tüm sorunların üstesinden gelebilecek güçte olduğunu söyleyen İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin Afyonkarahisar’da bugüne kadar görülmeyecek şekilde diri, iri ve bütün olduğunu kaydetti. CHP örgütlerinin kendi içerisinde barışı ve kardeşliği oluşturduğunu ifade eden Görgöz; “Bir ara bir takım kişilerin zaafiyetinden kaynaklı haber yapma alışkanlıklarınız sona erecektir. Afyon’daki 13 gazete içerisinde bir gazetenin özellikle ve özellikle CHP’yi hedef almış olması, yalan haberlerin ortaya çıkmasından sonra düşünmek istemiyorum. Bizi gerçekten ilgilendirmiyor. Gerçekten yandaş olmayan, ayakları yere basan, ülke sorunlarıyla gerçekten halkın müşterek sesi olan basına ihtiyacımız var. Bunu yapanlara sesleniyorum, bizi bu kararlı ve onurlu yürüyüşümüzden asla ve asla hiçbiriniz vazgeçiremeyeceksiniz. Hiçbirinizin gücü yetmeyecek. Bu çirkin pis, leş gibi kokan ayak oyunlarınızdan usandık. Ama her yaptğıınız darbe ters teperek size balyoz gibi inecektir. Merak etmeyin. Duyarlı vatandaşlarla birlikte tüm CHP örgütleri çalışmalarına adam gibi devam edecektir. Önce Afyon’da sonra tüm ilçelerimizde biz kazanacağız.” dedi.
“HÜKÜMET VALİSİ OLMAKTAN ÇIKIN”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu iktidarın değil, şehrin valisi olmaya davet eden CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz alkışlarla kesilen sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Vali’yi tekrar tekrar üstüne basarak söylüyorum Afyon’un valisi olmaya davet ediyorum. Kendinizi iktidarın valisi, AKP hükümetinin valisi olmaktan çıkarın. Hiç yakışmıyor. Bu insanları bırakın yediği ile içtiği ile bir tarafta Denizli, bir tarafta Eskişehir, bir tarafta Uşak, Isparta gibi illerle çevrili, çağdaş insanların yaşadığı bir ildir Afyon. Afyon’u hiçbiriniz yobaz olarak tanıtamaz. Burada adam gibi insanlar yaşıyor. Alamadığınız önlemler, acziyetinizden dolayı insanları farklı bir konumda gösteremezsiniz. Ben Afyon’lu olmaktan gurur duyuyorum. Hiç kimse Afyon’u hakketmediği bir yere getirmeye kalkmasın.”
“BU KADAR
BASİRETSİZ OLMAYIN”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a da seslenen CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Çoban’a ayrımcılığın bırakılması gerektiği mesajını iletti. Görgöz sözlerine şöyle devam etti: “Bırakın bu ayrışmayı. İnsanlar kocaları ile erkek çocukları ile araca bu devirde binemezlerse yazıklar olsun. Memleket kopmuş. Hiçbir değişen düzeni yok. Trafik malum ortada. Dört yıldır bugüne kadar yaptığınız hiçbir icraatınız yok. Sadece parklarda, kaldırımlardaki taşların rengini değiştirmekle, bulvarların adını değiştirmekle Belediye Başkanlığı mı yaptığınızı sanıyorsunuz? Hangi devirde yaşıyorsunuz? Bu kadar basiretsiz olmayın. Buraları cumhuriyetin kurulduğu topraklar. Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanıldığı topraklarda siyaset, görev yapıyorsunuz. Beşikten mezara kadar insanların sorumluluğu size aittir. Siz Belediye Başkanısınız. Bırakın taciz olayları, hırsız olayları varmışı. Spontane gelişen bir iki tane olayı Afyon’a mal ettiğiniz zaman ne hale geldiğinizi görün. Sizleri adam gibi görevinizi yapmaya davet ediyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme