• Haberler
  • Genel
  • CHP'den Tabip Odası’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

CHP'den Tabip Odası’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar CHP Örgütü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afyon Tabipler Odası'nı ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Nevzat Ercan, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, yönetim kurulu üyeleri Ayla Albayrak ve Yusuf Onur Seçme katıldı Tabipler Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu ve yönetim kurulu üyesi Alev Türe’nin hazır bulunduğu ziyarette, Dr. Leblebicioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile [&hellip]

CHP’den Tabip Odası'na ziyaret

Afyonkarahisar CHP Örgütü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afyon Tabipler Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Nevzat Ercan, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, yönetim kurulu üyeleri Ayla Albayrak ve Yusuf Onur Seçme katıldı

Tabipler Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu ve yönetim kurulu üyesi Alev Türe’nin hazır bulunduğu ziyarette, Dr. Leblebicioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten, Afyonkarahisar’da yapılacak olan Tıp Bayramı etkinlikleri hakkında konuklarına bilgi verdi.
Başkan Leblebicioğlu “Göreve geldiğimizden buyana hekim arkadaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü konusuna çalışmalar yürütmekteyiz. Hekimlerle yöneticiler arasında köprü görevi yapmaya çalışıyoruz. Bizler için büyük bir önemi olan 14 Mart Tıp Bayramı Haftasını da bu yıl Üniversitemiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ile birlikte kutlamak istedik. Kutlama etkinliklerini birlikte planladık. Hepinizi bu etkinliklere bekliyoruz.” dedi.
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan ise “Göreve yeni başladık. İlk ziyaretlerimizden birisini Tabip Odası’na yapmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Sağlık camiasına gerek mesleğim, gerekse dostlarım sayesinde oldukça yakınım. Sağlık çalışanlarının günden güne artan sorunlarını da biliyorum. Bu sorunların çözümünde daima sağlık çalışanlarının yanında olacağımızdan kuşkunuz olmasın. Burada sizin nezdiniz de zor şartlar altında görev yapamaya çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum ” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ise “Uzun yıllar görev yaptığım, hizmet ettiğim odamızı bir siyasetçi olarak ziyaret etmekten büyük bir onur duyuyorum. Bir hekim olarak bütün zorluklarına rağmen, büyük bir özveri içinde, gece gündüz demeden sağlık hizmeti sunmaya çalışan tüm meslektaşlarımın Tıp bayramlarını kutluyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme