CHP'den Kocatepe'ye 52'nci yıl ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ve beraberindeki partililer Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ederek gazetenin 52'nci kuruluş yıldönümünü kutladı.CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Kocatepe Gazetesi'nin 52'nci kuruluş yıldönümünü kutlayıp, başarılarının devamını diledi. Dr. Demirkırkan, Kocatepe Gazetesinin iyi bir ekibe sahip olduğunu, ciddi ve başarılı bir geçmişe sahip olan [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ve beraberindeki partililer Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ederek gazetenin 52’nci kuruluş yıldönümünü kutladı.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Kocatepe Gazetesi’nin 52’nci kuruluş yıldönümünü kutlayıp, başarılarının devamını diledi. Dr. Demirkırkan, Kocatepe Gazetesinin iyi bir ekibe sahip olduğunu, ciddi ve başarılı bir geçmişe sahip olan yayın anlayışının sürdürülebilirliğinin zorluğuna dikkat çekti. Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne kadarki süreçte ciddi ve saygın çizgisini koruduğunu belirten Dr. Demirkırkan; “Siyasetçi olarak çok geziyorum. Hemen her yerde Kocatepe Gazetesini görüyorum. Kocatepe Gazetesi çok yaygın ve tercih ediliyor. Yayın çizgisindeki ciddiyeti ve çizgisini yıllar boyunca koruması tercih edilmesini ortaya koyuyor. Gazetenizin ve ekibinin başarılarının devamını diliyorum” dedi. Demirkırkan’la birlikte ziyarette; Kamil Göçen, Selami Fidan ve Mert Efe Aydeniz de hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme