• Haberler
  • Genel
  • CHP’den iki ayrı kutlama – Kocatepe Gazetesi

CHP’den iki ayrı kutlama – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, partilerinin 91. kuruluş yıldönümü nedeniyle il başkanlığı olarak sabah saatlerinde çelenk sunma töreni yapacaklarını açıkladı. CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ise, Merkez İlçe Başkanlığı olarak öğleden sonra çelenk töreni gerçekleştireceklerini bildirdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, [&hellip]

CHP'den iki ayrı kutlama

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, partilerinin 91. kuruluş yıldönümü nedeniyle il başkanlığı olarak sabah saatlerinde çelenk sunma töreni yapacaklarını açıkladı. CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan ise, Merkez İlçe Başkanlığı olarak öğleden sonra çelenk töreni gerçekleştireceklerini bildirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, partilerinin 91’nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydettiler.
GÖRGÖZ: CHP
KURTULUŞUN PARTİSİ
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi” dediği partisinin 91. yılını kutladıklarını belirtti. Görgöz; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuran, kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP’dir. CHP aynı zaman da ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudreti ve gücüyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir. Son yaptığımız Birlik ve Kardeşlik Kurultayından daha güçlü çıkan, iktidara daha çok yaklaşan bir CHP var. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bugün CHP İl Başkanlığı olarak, saat 11.00′ de Kocatepe Parkı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunacağız. İl Başkanı olarak bu çok önemli ve anlamlı günde, il dışında olacağımdan dolayı maalesef törene katılamayacağım.” dedi.
DEMİRKIRKAN: KOKTEYLE
KONSER VERİLECEK
CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, partisinin 91. Kuruluş yıldönümünün partililere, Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Demirkırkan; “Şanlı zaferin mimarı Atatürk’ün 2 büyük eserinden birisi kabul ettiği Ulu Çınarımız CHP 91 yaşını kutlamak amacıyla CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen anma töreni programına tüm CHP’lileri ve halkımız bekliyoruz. Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda saat 16.30 çelenk töreni düzenlenecek. Ardından saat 17.30’da parti önünde kokteyl verilecek. Aşık Yoksul Derviş’de kokteylde konser verecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme