CHP'den iddialara tepki – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Eğitim-İş Sendikasını ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Dr. Mehmet Ecer, Kamil Göçen, Ömer, Bıçak ve Atakan Çelik'ten oluşan heyet Eğitim–İş Afyonkarahisar İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eğitim–İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Ümit Kılçar, Afyonkarahisar'da basına yansıyan iddiaları değerlendirdi. Kılçar, '4+4+4 sisteminin [&hellip]

CHP’den iddialara tepki

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Eğitim-İş Sendikasını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, Dr. Mehmet Ecer, Kamil Göçen, Ömer, Bıçak ve Atakan Çelik’ten oluşan heyet Eğitim–İş Afyonkarahisar İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Eğitim–İş Afyonkarahisar Şube Başkanı Ümit Kılçar, Afyonkarahisar’da basına yansıyan iddiaları değerlendirdi. Kılçar, “4+4+4 sisteminin sonuçlarını görmekteyiz. Eğer basına yansıyan haberler doğruysa Ankara’da böyle istiyor, Allah’ta böyle istiyor diyen valilik onayıyla görevlendirilen bir şube müdürü böyle bir sözü ancak siyasetten destek alarak söyleyebilir. Sayın Şube Müdürü Allah’ın da böyle istediğini ne biliyor. Kendisine vahiy mi gelmiş? İddialar doğru ise bu söylemleri yapan Şube Müdürünü kınıyoruz. Eğitim-İş sendikası olarak Şube Müdürünü istifaya davet ediyoruz. Bu konuda ilgilileri göreve davet ediyoruz” dedi .
Demirkırkan ise, “Afyonkarahisar son dönemde bütün sınavlarda son sıralarda yer almaktadır. İl Milli Eğitim Müdürü ve yardımcılarının bu konuda kafa yorması gerekirken nelerle uğraştıklarını üzülerek öğrendik. Bu yaşananlar Afyonkarahisar’da Kadınana İlköğretim Okulunun İmam Hatip Orta Kısmına dönüştürülmesi sırasında söylediklerimizi doğrulamaktadır. Basına yansıyan iddialar gerçekten tüyler ürpertici. Milli Eğitimin nereye gittiğinin en iyi göstergesi oldu. Bu olay hemen araştırılmalı, Şube müdürümüz bu ithamların altında kalmamalı ya da hemen istifa etmelidir. Kamu kurum ve kuruluşlarından son dönemde yaşanan bu ve benzer olayları sık sık görmekteyiz.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme