CHP’den dikkat çekici başvuru – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, son dönemde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri’nde gerçekleştirilen etkinliklerde, bir tek siyasi görüşün gençlerle buluşturulduğunu söyledi. Demirkırkan, “Devlet kurumlarının tarafsız olması gerekir. Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın da tarafsızlık ilkesine önem verdiğini biliyoruz. Fakat son dönemde Gençlik Merkezleri’nin ev sahipliği yaptığı etkinliklerde, sadece referandumda ‘Evet’ [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, son dönemde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri’nde gerçekleştirilen etkinliklerde, bir tek siyasi görüşün gençlerle buluşturulduğunu söyledi. Demirkırkan, “Devlet kurumlarının tarafsız olması gerekir. Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın da tarafsızlık ilkesine önem verdiğini biliyoruz. Fakat son dönemde Gençlik Merkezleri’nin ev sahipliği yaptığı etkinliklerde, sadece referandumda ‘Evet’ diyeceklerin konuştuklarını görüyoruz” dedi.
GENÇLERLE BİR ARAYA GELELİM
Demirkırkan, şöyle devam etti:
“Biz tarafsızlığın olmazsa olmaz bir ilke olduğunu düşündüğümüz için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bir dilekçe ile başvurduk. Dilekçemizde gençlerle bir araya gelmek istediğimizi ve gençlere Anayasa değişikliği hakkında bilgi vermek istediğimizi anlattık.”

Özel, bugün Afyon’a geliyor

CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, bugün Afyonkarahisar’a gelerek Emirdağ ve Sultandağı ilçelerinde düzenlenen programlara katılacak.

Bakmadan Geçme