Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den ayrı 10 Kasım programı

CHP İl Başkanlığı tarafından

CHP İl Başkanlığı tarafından 10 Kasım için düzenlenen resmi çelenk töreninin ardından ayrı bir çelenk töreni düzenlendi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından resmi çelenk töreni programının ardından Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda ayrı bir çelenk töreni daha düzenlendi. Atatürk Anıtına çelenk; CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İl Başkanı Nevzat Ercan ile İl Kadın Kolları Başkanı Meral Doğan tarafından sunuldu.
“FİKİRLERİ İLELEBET YAŞATILACAK”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası günün anlam ve önemine yönelik ilk konuşmayı CHP İl Başkanı Nevzat Ercan yaptı. Saat 09:05’i gösterdiğinde aynı anıtta devlet töreni ile Atatürk’ü anarak saygı duruşunda bulunduklarını belirten Ercan, “Yasa ile milli bayramlarda ve anma törenlerinde çelenk koymaktan mahrum bırakıldık. Bu bizim Atamıza olan saygımızı hiçbir şekilde azaltmıyor. Bu nedenle aynı yerde yarım saat sonra ayrı bir program düzenlemek zorunda kaldık. Hayatı boyunca vatanı, ülkesi için çalışan Atatürk’ü bu uğurda genç yaşta kaybettik. Ama fikirlerini ilelebet yaşatacağız. İlk Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız ve devrimlerin öncüsü Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve rahmetle bir kez daha anıyorum.” dedi.
“O’NU ÇOK ARIYOR VE ANIYORUZ”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ise konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmek gerçekten bu ülke için çok büyük bir kayıptır. Keşke yaşasaydı yanımızda olsaydı. Keşke şu anda bu devleti yönetiyor olsaydı. O’nu çok arıyoruz ve her zamanda anıyoruz.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi