• Haberler
  • Genel
  • CHP’de yeni bina hazırlığı – Kocatepe Gazetesi

CHP’de yeni bina hazırlığı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar’da güzel bir il binasına geçeceklerini söyledi. Ercan, 'CHP olarak, ülkemiz için çalışıyoruz. Afyonkarahisar’da da yeni parti binamızda, büyük bir heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP il binasının görünümdeki bazı aksaklıkların gündeme geldiğini belirterek 'yeni il binası' müjdesi verdi. Ercan, 'Biz, Afyonkarahisar’da [&hellip]

CHP'de yeni bina hazırlığı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar’da güzel bir il binasına geçeceklerini söyledi.

Ercan, “CHP olarak, ülkemiz için çalışıyoruz. Afyonkarahisar’da da yeni parti binamızda, büyük bir heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP il binasının görünümdeki bazı aksaklıkların gündeme geldiğini belirterek “yeni il binası” müjdesi verdi. Ercan, “Biz, Afyonkarahisar’da CHP’nin en iyi şekilde temsil edilebileceği bir il binasına taşınacağız. Şu anda taşınma aşamasındayız. Bozcalar İşhanı’ndaki yerimizi sattık. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi de, bizim yeni bir İl Başkanlığı binasına taşınmamız için önemli bir destek verdi” dedi.
İki önemli misafir geldi
Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülke için fikirler ürettiklerini, ülkenin iyiliği için çalıştıklarını kaydeden Ercan, “Biz çalışmalarımızı Türkiye için yürütüyoruz. Son dönemde iki önemli kurmayımızı mevcut İl Başkanlığımız’da ağırladık. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Gaye Usluer, ardı ardına iki gün, kamuoyunu aydınlatıcı açıklamalar yaptılar. Yeni İl Binamız’a taşındığımızda daha büyük heyecan, daha büyük şevkle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
“Afyon İl Başkanlığı,
dimdik ayakta”
CHP Genel Merkezi’nin, partinin bütün il teşkilatları ile olduğu gibi Afyonkarahisar İl Başkanlığı ile de yakından ilgilendiğini kaydeden Ercan, “Biz Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak örgütümüzü dimdik ayakta tutuyoruz. Genel Merkezimizle sürekli iletişim hâlindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme