• Haberler
  • Genel
  • CHP’de temayül heyecanı – Kocatepe Gazetesi

CHP’de temayül heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyelerinin sıralamasını eğilim yoklamasıyla belirledi. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, 30 Mart’taki seçimleri CHP’nin kazanacağını kaydetti Cumhuriyet Halk Partisi, İl Genel Meclisi üyeleğine Afyonkarahisar’dan aday olan 6 CHP’linin sıralamasını belirlemek için eğilim yoklaması yaptı. Afyon Lisesi’nde delegelerin oy kullandığı eğilim yoklamasında Önder Güngören, Yeşim Şen, Mehmet Acar, İhsan [&hellip]

CHP'de temayül heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyelerinin sıralamasını eğilim yoklamasıyla belirledi. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, 30 Mart’taki seçimleri CHP’nin kazanacağını kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi, İl Genel Meclisi üyeleğine Afyonkarahisar’dan aday olan 6 CHP’linin sıralamasını belirlemek için eğilim yoklaması yaptı. Afyon Lisesi’nde delegelerin oy kullandığı eğilim yoklamasında Önder Güngören, Yeşim Şen, Mehmet Acar, İhsan Aydoğmuş, Özlem Dişyar ve Bahar Eroğlu yarıştı.
“HEPSİ PIRIL PIRIL”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, eğilim yoklamalarının CHP’ye bir ivme kazandırdığını kaydetti. Görgöz, “20 aydır görevdeyiz, çok mutluyum. Tüm seçimlerini CHP eğilim yoklamasıyla yapar duruma geldi. İlçelerimizde ve Afyonkarahisar’da adaylarımızı eğilim yoklamasıyla belirledik. 6 adayımız var, sıralaması belirlenecek. Hepsi de pırıl pırıl adaylar. Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak” dedi.
“ARKADAŞLARIMIZ KATKI SAĞLAYACAK”
CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ise “Seçimin heyecanı partiye hakim oldu. 30 mart seçimleri için ididalı hazırlanıyoruz. İnsanlar artık Meclislere seçilebileceğini düşünüyorlar. İlçe yöneticisi olarak ben oy kullanmadım. Hangi aday seçilirse, partiye katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme