CHP'de Merkez İlçe'ye 4 aday

131 mahallede, 342 kongre delegesi ve 419 ön seçim delegesinin seçileceği CHP Merkez İlçe Başkanlığı için şu ana kadar Vedat Sever, Hafize Özmen, Umut Kılıç ve Ahmet Koca adaylıklarını açıkladı.Delege seçimleri ile ilgili açıklamaya yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan halen devam eden delege seçimlerine tüm üyelerin katılımını beklediklerini ifade ederek 'Kongre takviminin [&hellip]

131 mahallede, 342 kongre delegesi ve 419 ön seçim delegesinin seçileceği CHP Merkez İlçe Başkanlığı için şu ana kadar Vedat Sever, Hafize Özmen, Umut Kılıç ve Ahmet Koca adaylıklarını açıkladı.
Delege seçimleri ile ilgili açıklamaya yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan halen devam eden delege seçimlerine tüm üyelerin katılımını beklediklerini ifade ederek “Kongre takviminin partimize yaraşır bir şekilde tamamlanmasını, adeta bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini arzu ediyorum. Ülkemiz için istediğimiz demokrasiyi önce kendi bünyemizde uyguluyoruz. İsteyen her arkadaşımızın aday olabildiği delege seçimleri şeffaf bir şekilde, büyük bir olgunluk içinde devam ediyor” dedi. Her seçim çevresinde birden fazla adayın olmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Demirkırkan, “Seçim bölgelerinde adayların çokluğunu parti içi demokrasinin işlediğinin ve partimize olan teveccühün artarak devam ettiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Ancak daha da önemlisi partimizdeki dinamizmin, iktidar özlemininen önemli göstergesidir. Kısa süre sonra tamamlanacak olan kongreler sonrası örgütümüz yeni seçilmiş yönetimlerle ve taze bir kanla iktidar koşusuna devam edecektir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme