• Haberler
  • Gündem
  • CHP’de Kılıçdaroğlu gitti, Köksal aday olabilecek mi?

CHP’de Kılıçdaroğlu gitti, Köksal aday olabilecek mi?

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Burcu Köksal’ın aday olup olamayacağı merak ediliyor

Haber

Yaklaşan yerel seçimlerde CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak CHP Grup Başkan vekili ve Milletvekili Burcu Köksal’ın ismi geçiyordu.

Burcu Köksal da konuyla ilgili olarak kendisine yöneltilen tüm sorulara “Göreve hazırım” cevabını veriyordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olmasını desteklediğini bir kaç defa dile getirmişti.

CHP Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybedip, CHP Genel Başkanlığı’na Özgür Özel’in seçilmesiyle birlikte Burcu Köksal’ın Afyon Belediye Başkan adaylığının değişip değişmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Haber

KÖKSAL ÖZGÜR ÖZEL’E KARŞI GRUPTA YER ALDI

CHP Grup Başkan vekili Burcu Köksal, CHP içerisindeki genel başkanlık yarışında açıktan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer almış, Özgür Özel’e karşı çıkanlardan olmuştu.

CHP’nin yurt genelindeki “Değişimciler” – “Genel Merkezciler” yarışında da Afyonkarahisar il yönetimini Özgür Özel’i destekleyen “Değişimciler” kazanmıştı. Bu rekabetin gerilimi Afyon kongresine de yansımış, Burcu Köksal’ın bayıldığı kavgalı kongre ülke gündemine oturmuştu.

Tüm bu tablonun ardından Genel Başkanlık yarışında da Özgür Özel’in ipi göğüslemesinin ardından CHP’nin Afyonkarahisar adaylığı konusunun nasıl değişim göstereceği merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme