• Haberler
  • Genel
  • CHP’de ayrılma kopma yok – Kocatepe Gazetesi

CHP’de ayrılma kopma yok – Kocatepe Gazetesi

Partisinin yönetim kurulu üyelerinin bazılarının görülen lüzum üzerine görev değiştirdiğini açıklayan İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’de ayrılma ve kopmanın olmadığı mesajını verdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetim kurulu üyelerininde katıldığı bir basın toplantısı düzenleyerek il örgütlerindeki görev değişimine yönelik yerel bir gazete manşetinde yer alan haberi yorumladı. Görgöz, CHP örgütlerinin birlik [&hellip]

CHP'de ayrılma kopma yok

Partisinin yönetim kurulu üyelerinin bazılarının görülen lüzum üzerine görev değiştirdiğini açıklayan İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’de ayrılma ve kopmanın olmadığı mesajını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetim kurulu üyelerininde katıldığı bir basın toplantısı düzenleyerek il örgütlerindeki görev değişimine yönelik yerel bir gazete manşetinde yer alan haberi yorumladı. Görgöz, CHP örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını, görev değişimlerinin kopma olarak yorumlanamayacağını ifade etti.
SON 15 YILIN EN DÜZGÜN YÖNETİMİ
Yerel bir gazetede çıkan haber sonrası yönetim kurulu üyeleriyle olağanüstü bir toplantı yaptıklarını bildiren CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, konu ile ilgili açıklama yapma gereği duyduklarını kaydetti. CHP yönetimi olarak son derece yoğun bir gündemleri olduğunu söyleyen Görgöz; “Ülkemizin sorunları had safhada. İlimizde de benzeri sorunları farklı yerlerde yaşıyoruz. Yönetim kurulu üyeleri ile iftihar ediyorum. En az son 15 yılın en rahat, en çalışkan, en düzgün yönetimi ile birlikte çalışıyoruz. Üyeler sürekli birbirleriyle irtibat halindeler. Birbirini sürekli arayıp görev paylaşımı içinde olan bir yönetimle çalışıyoruz. Bundan herkes emin olsun.” dedi.
“BANA SORULMADI”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yerel bir gazetede yönetim kurulu üyelerinin istifa ettikleri yönünde yayınlanan haberi değerlendirdi. Görgöz, haberi hazırlayan kişi ile aynı ortamda olmalarına karşın kendisine konu hakkında soru sorulmadığından yakındı. CHP İl yönetiminden üç kişinin il başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini belirten İl Başkanı Yalçın Görgöz; “Üç arkadaşımız il başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Çünkü çalışmaya fırsat bulamadılar. Ama üyelikten istifa etmediler. Bunlardan bir tanesi partimizin emekçilerinden Yusuf Demir’dir. Adı geçen diğer bir isim Kerem Can arkadaşımızdır. O da yönetimlerde tecrübelidir. Diğeride şu an aramızda olmayan Fisun Mengül’dür.” diye konuştu.
“GELİN GERÇEK
GAZETECİ OLUN”
İl Başkanı Yalçın Görgöz, çok fazla sorun olduğunu, bunlarla ilgili çevre, sağlık, eğitim ve yerel yönetimler komisyonları kurduklarını dile getirdi. Bu komisyonları çok önemsediklerini kaydeden Görgöz; “Hiçbir sorunumuzun olmadığının bilinmesini istiyorum. Tam 104 yıl önce basında var olan sansürün kaldırılışını birlikte kutlamıştık. Bu kutlamanın yapıldığı bir ülkede basın üzerinde ne kadar sansür olduğunu artık haber almadan, onay almadan haber yapılamadığını, medyanın diz çöktürülüp satın alındığını çok çirkin şeylerin döndüğünü hep birlikte izliyoruz. Ama sansür yokmuş gibi kutlama yaptık. Ben diyorum ki gelin gerçek araştırmacı gazeteci olun, bunların üzerine gidin. Bu ülkede sizin kendi varlığını koruyamayacağınız zamanlar gelecek. Çünkü her birimizin hak ve hukukunu elimizden birer birer alıyorlar. Gelin hep beraber bunların mücadelesini verelim.” şeklinde konuştu.
FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLECEK
Siyasi parti yönetimlerde görev değişikliklerinin olabileceğini, “Büyük balık küçük balığı yutar” anlayışının artık değiştini ifade eden CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz; “Hızlı balık yavaş balığı yutuyor. Arkadaşlarımız görev değişikliği yaparak dinlenmeyi uygun gördüler. Yine hep beraberiz, ayrılma yok, kopma yok. Milletvekilimiz çok yoğun çalıştığı için diğer partilerin vekillerine göre Afyon’a daha az uğruyor. Bu da çok fazla eleştiri konusu oluyor. Bu eleştirilere biz sayın vekilimizin gelmesiyle hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü kendisinin komisyonlarda görevi var. Ahmet bey sabaha kadar araştırıp, okuyup, inceliyor. Çok fazla çalışıyor. Önümüzdeki ay bu aydanda başlamak üzere fırsatları meclis açılıncaya kadar değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme