CHP’de ağır konuklar – Kocatepe Gazetesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil Afyonkarahisar’a geliyor CHP Genel Başkan yardımcılarından Bülent Tezcan bugün CHP Genel Sekreteri Biylun Tamaylıgil ise cumartesi günü Afyonkarahisar’a geliyor.CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz Tamaylıgöl ve Tezcan’ın programıyla ilgili açıklamada bulundu. Bülent Tezcan’ın bugün CHP İl Başkanlığı, Hocalar, Sandıklı, Akharım, Taşoluk, Ahmetpaşa ve Sinanpaşa’da [&hellip]

CHP'de ağır konuklar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil Afyonkarahisar’a geliyor

CHP Genel Başkan yardımcılarından Bülent Tezcan bugün CHP Genel Sekreteri Biylun Tamaylıgil ise cumartesi günü Afyonkarahisar’a geliyor.
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz Tamaylıgöl ve Tezcan’ın programıyla ilgili açıklamada bulundu. Bülent Tezcan’ın bugün CHP İl Başkanlığı, Hocalar, Sandıklı, Akharım, Taşoluk, Ahmetpaşa ve Sinanpaşa’da seçim çalışmalarına katılacağını belirten CHP İl Başkanı Görgöz, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in de il merkezindeki ve ilçelerdeki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katılacağını bildirdi.
CHP Genel Sekreterik Bihlun Tamaylıgil ise cumartesi günü saat 11.00’de il merkezinde, 13.00’de Şuhut’ta, 14.30’da Çay’da Dünya Emekçi Kadınlar Günü’programlarına katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme