“CHP zihniyeti yine istismar peşinde”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çevre Hizmetleri Birliği tarafından düzenlenen ve tartışma konusu olan yurtdışı gezisini iptal ettirdiğini açıkladı. Bu geziye kendisinin katılmasının zaten söz konusu olmadığını belirten Başkan Zeybek, 'Ben muhalefetin sözü ile hareket eden birisi değilim. Kuru gürültüye pabuç bırakmam. Ama nerede bir yanlış görürsem müdahale ederim. Burada da yanlışlığı gördüm ve engel [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Çevre Hizmetleri Birliği tarafından düzenlenen ve tartışma konusu olan yurtdışı gezisini iptal ettirdiğini açıkladı. Bu geziye kendisinin katılmasının zaten söz konusu olmadığını belirten Başkan Zeybek, “Ben muhalefetin sözü ile hareket eden birisi değilim. Kuru gürültüye pabuç bırakmam. Ama nerede bir yanlış görürsem müdahale ederim. Burada da yanlışlığı gördüm ve engel oldum” dedi.

Tartışmalara konu olan gezi programının aylar öncesinden tüm Belediye Başkanları’nın katıldığı Çevre Hizmetleri Birliği Meclisi’nde karar altına alındığını belirten Başkan Zeybek, “Her zaman olduğu gibi CHP zihniyeti bu işi de istismar etmeye çalışmaktadır. Benim Tekel bayilerinin açılışına bile izin vermediğimi herkes bilir. Vebal bilinci ile hareket etmeye çalışan bir insanım. Nerede kaldı ki ateş dansına falan katılayım. Zaten ben bu geziye katılacaklar arasında değildim. Katılımcılar listesinde adımı göremezsiniz. Bu gezi teknik bir gezi olarak planlanmıştı. Buna rağmen kamuoyunun hassasiyetini gözeterek gezinin iptalini istedim” dedi.

“Muhalefetin söylemesi ile hareket edecek, kuru gürültüye pabuç bırakacak adam değilim” diyen Başkan Zeybek, “CHP Milletvekili Burcu Hanım bizi CHP’li Belediyelerle karıştırıyor galiba. Çevre Hizmetleri Birliği’nin içerisinde CHP’li Belediye Başkanları da var, onlara bir şey söylemek akıllarından geçmemiş mi ki, bizim üzerimizden pirim yapmaya, olayı istismar etmeye çalışıyorlar. Bizim milli ve manevi değerlere olan hassasiyetimizi istismar etmeye çalışan CHP zihniyeti bu işte de baltayı taşa vurmuştur. Benim gayri ahlaki şeylere müsaade etmemi, hele ki içinde bulunmamı düşünmek bile abesle iştigaldir. Yanlışlık varsa düzeltmek bizim görevimizdir. Ancak küçük siyasi oyunlarla geçirecek vaktimiz yok.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme