CHP, yerel seçimlere iddialı hazırlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, yerel seçimler için iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını kaydetti Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, İlçe Sekreteri Kamil Göçen, İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Bıçak, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt tarafından ağırlanan CHP Merkez İlçe [&hellip]

CHP, yerel seçimlere iddialı hazırlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimi, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, yerel seçimler için iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, İlçe Sekreteri Kamil Göçen, İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Bıçak, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt tarafından ağırlanan CHP Merkez İlçe Yöneticileri, yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını söyledi. CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Afyonkarahisar’da Belediye Başkanlığı’na talip olmak üzere yola çıkıyoruz. Belediye Meclisi’nde, İl Genel Meclisi’nde güçlü gruplara sahip olmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.
OLUMLU VE OLUMSUZ
ELEŞTİRİ YÖNELTİLECEK
Afyonkarahisar’ın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Demirkırkan, “Biz kentimiz için yararlı olan bir yatırıma ya da gelişmeye ‘güzel’ deyip kentimizin aleyhine olan gelişme ya da yatırımları eleştireceğiz. Örneğin Zafer Havaalanı olumlu bir yatırımdır, ancak Kütahya’dadır. Afyonkarahisar’a yapılıyormuş gibi sunulması yanlıştı” diye konuştu.
YEREL GÜNDEMİN NABZI TUTULACAK
Yerel seçimlere hazırlanırken şehrin nabzını tutacaklarını anlatan Demirkırkan, şöyle devam etti:
“Her 15 günde bir ya da ayda bir basın toplantıları düzenleyeceğiz. Toplantılarımızda daha çok Afyonkarahisar’ın yerel konularını kamuoyuyla paylaşacağız. Tüm belediyelerde aday göstermek için gayret göstereceğiz. Muhtarlarımıza anket formları gönderdik. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde okuyan 37 bin gencin Afyonkarahisar’da oy kullanmaları için çalışma yürüteceğiz. Biliyoruz ki bu yerel seçim, genel seçimler için de bir ipucu verecek.”

HAVAALANI İÇİN “TAKAS” ÖNERİSİ

Zafer Havaalanı ile ilgili önemli bir fikri gündeme getiren Demirkırkan, “Zafer Havaalanı’nı kullanan yolcuların daha çok Afyonkarahisar’dan gittiği görülmektedir. Bunu hem biz görüyoruz, hem de Havaalanı’nı kullanan arkadaşlarımız görüyorlar. Otoparkta 03 plakalı araçlar çoğunlukta. Biz de diyoruz ki: Zafer Havaalanı’nı kullananlar arasında Afyonkarahisarlılar daha fazla ise, bir takas düşünülmeli. Afyonkarahisar’daki NATO’ya ait havaalanı ile Zafer Havaalanı’nın kullanım hakları, birbiri ile takas edilmeli” dedi.

KARDEŞ TEŞKİLAT UYGULAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, çok yeni ve farklı bir uygulamaya imza atmak üzere olduklarını söyledi. Demirkırkan, “İzmir’deki Konak CHP İlçe Başkanlığı ile kardeş ilçe-kardeş teşkilat olmak için girişimde bulunduk. Bu uygulama hayata geçtiğinde CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı ve CHP Konak İlçe Başkanlığı kardeş teşkilat olacak. Böylelikle karşılıklı olarak tecrübelerimizden yararlanıp fikir alışverişinde bulunacağız” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme