• Haberler
  • Genel
  • 'CHP, Türkiye’ye örnek olacak' – Kocatepe Gazetesi

'CHP, Türkiye’ye örnek olacak' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Nisan ayında yapılması beklenen ön seçim öncesinde Avukat Ahmet Toptaş, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Toptaş, CHP’nin ön seçim yaparak Türkiye’ye örnek olacağını söyledi Avukat Ahmet Toptaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İl Binası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Toptaş, CHP’nin önseçim yaptığını belirterek, bu konuda örnek olacaklarını söyledi. Toptaş, [&hellip]

“CHP, Türkiye'ye örnek olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Nisan ayında yapılması beklenen ön seçim öncesinde Avukat Ahmet Toptaş, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Toptaş, CHP’nin ön seçim yaparak Türkiye’ye örnek olacağını söyledi

Avukat Ahmet Toptaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. CHP İl Binası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Toptaş, CHP’nin önseçim yaptığını belirterek, bu konuda örnek olacaklarını söyledi. Toptaş, “Afyon’da ön seçim yapan tek parti biziz. Türkiye’de 29 ilde ön seçim yapacak CHP. İsteğimiz bütün milletvekillerimizin halkın iradesiyle belirlenmesi yönünde” dedi.
Gelecek kaygısı var
12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’nin Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizen Toptaş, “Geçmişte seçimler yaşanıyordu, bir dahaki seçime iktidara gelmek için muhalefet çok çalışır, iktidar da iktidar da ‘ben daha çok şey yaparım’ derdi. Kimsenin gelecek kaygısı olmazdı. Gelecek kaygısıyla seçime gittiğimiz belki ilk seçim 12 Haziran seçimleri. Bu seçimin esas amacı, Türkiye’deki korku imparatorluğunu yıkmak” diye konuştu.
Tüccar, işe
muhtaç
Ekonomik durumu da değerlendiren Toptaş, “Türkiye’de sanayi üretimi denilen şey ithalat bazlı. Üretim dolmuştur, sanayi durmuştur. Ticaret yapan insan işe muhtaç hale gelmişse, istihdamı kim sağlayacak? Bekliyor ve inanıyorum, Türkiye CHP’yi iktidara getirecektir. CHP, iktidara geldiğinde insanımızın mutluluğundan başka bir kaygımız olmayacak. Bu partinin milletvekillerinin bir derviş inancıyla uyku ve yemek dışındaki zamanlarını çalışmayla geçireceklerini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
16 başvuru
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan ise Afyonkarahisar’da 16 milletvekili aday adayının başvurduğunu söyledi. Ercan, “Afyon’da ön seim yapılacaktır. Ayın 25’ine kadar müracaatlar sona erecektir. Bugüne kadar 16 vekil aday adayımız müracaat etmiştir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme