CHP Parti Okulu kadınlara eğitim verdi

CHP Parti Okulu eğitmenleri hafta sonu partinin İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyelerine eğitim verdi   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyelerinin katıldığı 2 günlük eğitim programı tamamlandı. 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen eğitim programında CHP Parti Okulu Eğitmenleri Bora Karakaya, Mehmet Ceylan, Özlem Karaman, [&hellip]

CHP Parti Okulu eğitmenleri hafta sonu partinin İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyelerine eğitim verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyelerinin katıldığı 2 günlük eğitim programı tamamlandı. 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen eğitim programında; CHP Parti Okulu Eğitmenleri Bora Karakaya, Mehmet Ceylan, Özlem Karaman, Şenay Sarman, Mehmet Şampiyon ve İsmail Güneş yer aldı.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, CHP’li kadınlar olarak her an seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade etti. Çogay, CHP İl Kadın Kolları ve Merkez İlçe Kadın Kolları yönetimlerinin birlikte kadınları daha aktifleştirebilmek için sürekli programlar yaptıklarını, il merkezi ve ilçelerde aralıksız etkin çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Çoğay, kış şartlarında yoğun kar yağışına rağmen 2 gün süren eğitime katılan tüm hemcinslerine, eğitimi gerçekleştiren, eğitmenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme