CHP, Muhasebeciler'i ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Demiray, Kemal Göçen ve Fatma Akar Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasıziyarette bulundular. CHP İl Başkanı Demirkırkan, muhasebeciliğin zor olduğu kadar kutsal bir görev olduğunu söyledi. Demirkırkan, vergi mükelleflerinin işlerini kolaylaştırmak için çalışan tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri kutladıklarını kaydetti.Oda Başkanı Erdal Sayar [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Demiray, Kemal Göçen ve Fatma Akar Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasıziyarette bulundular. CHP İl Başkanı Demirkırkan, muhasebeciliğin zor olduğu kadar kutsal bir görev olduğunu söyledi. Demirkırkan, vergi mükelleflerinin işlerini kolaylaştırmak için çalışan tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri kutladıklarını kaydetti.
Oda Başkanı Erdal Sayar 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebe Haftası’nın muhasebe denetim alanında çalışan muhasebecilerin yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılacağı, kurum ve kuruluşların sorunlarına daha da duyarlı olacağı bir yıl olmasını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme