CHP kadın kolları yardım seferberliğinde

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, il ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyeleriyle ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmaları yürüttüklerini açıkladı   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlıkları olarak ihtiyaç sahiplerine, yaşlılara gıda ve temizlik yardımı yaptıklarını bildirdi. Çoğay, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları [&hellip]

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, il ve Merkez İlçe Kadın Kolları üyeleriyle ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmaları yürüttüklerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlıkları olarak ihtiyaç sahiplerine, yaşlılara gıda ve temizlik yardımı yaptıklarını bildirdi.
Çoğay, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Türkaslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çeşitli noktalarda ihtiyaç sahibi, kendi işini göremeyen, bakıma muhtaç, ekonomik sıkıntısı olan, rahatsızlığı olan kişileri önceden belirlediklerini söyledi.
Çoğay, “Yaptığımız belirlemelerin ardından söz konusu insanlarımızın evlerine giderek temizlik, alışveriş ihtiyaçlarını elbirliğiyle karşılıyoruz. Daha sonra akşam yemeğini de yapıp vedalaşıyoruz. Bu çalışmalarımızı kardeşçe davranarak, kimsenin görmesine, bilmesine izin vermeden, kimseyi rencide etmeden yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme