• Haberler
  • Siyaset
  • CHP İl Başkanı'nın İlk İcraatı Partilileri Disipline Vermek Oldu

CHP İl Başkanı'nın İlk İcraatı Partilileri Disipline Vermek Oldu

CHP Afyonkarahisar yönetimlerinde sular bir türlü durulmuyor. CHP İl Başkanlığı'na seçilen ve seçim öncesi yaptığı konuşmada örgütleri toparlayacağı mesajını veren CHP'nin yeni İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın ilk icraatı parti üyelerini disiplin kuruluna sevk etmek oldu

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın, ilk icraatı parti üyelerini disipline vermek oldu.
“BİRLEŞTİRİCİ VE UZLAŞTIRICI OLACAĞIM” MESAJI VERMİŞTİ!
CHP’nin yeni İl Başkanı Faruk Duha Erhan, iki rakibine karşı kazandığı seçimde yaptığı konuşmada birleştirici, uzlaştırıcı olacağı yönünde mesajlar vermişti. Ancak Erhan’ın, ilk icraatının partilileri disiplin kuruluna vermek olduğu öğrenildi. CHP İl Teşkilatı’na yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Dinar İlçesi’ne bağlı Tatarlı CHP Belde Başkanı Ali Köksal, CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın eşi gazeteci Yasin Köksal ve Süleyman Köksal, İl Başkanlığı tarafından disipline verildi.
“BİZİ İL BAŞKANIMIZLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORLAR”
Konu hakkında görüşlerini sorduğumuz gazeteci meslektaşımız Yasin Köksal, “Henüz bana bir disiplin evrakı ulaşmadı. Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, abim CHP Tatarlı Belde Başkanı Ali Köksal’ı arayıp ‘Başkan sen, Yasin bey ve Süleyman Köksal İl Başkanlığımız tarafından disipline verildiğiniz üzere evrak gönderildi. Savunma vermeniz gerekiyor.’ demiş. Henüz evrak elime ulaşmadığı için herhangi bir yorum yapmam doğru olmaz. Anladığım kadarıyla İl Başkanımız Sayın Faruk Duha Erhan’la bizleri karşı karşıya getirmek isteyen bir grup var. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“AMAÇ MİLLETVEKİLİ KÖKSAL’I YIPRATMA İTİBARSIZLAŞTIRMADIR”
Yasin Köksal, konuyla ilgili sözlerini şöyle tamamladı:
“Amaç aslında burada ben ve ağabeylerim değil. Amaç bizler üzerinden Afyonkarahisar’ın en çalışkan ve sevilen CHP Grup Başkanvekili Milletvekili Av. Burcu Köksal’ı yıpratma itibarsızlaştırma çabasıdır. Bizleri İl başkanımızla karşı karşıya getirmek isteyen grup şunu bilmelidir ki; hangi partili olursa olsun Afyonlu vatandaşların gönlünde taht kuran Burcu Köksal’ı yıpratmaya bunların gücü de yetmez kalibresi de.”

Bakmadan Geçme