CHP, İhsaniye'de gövde gösterisi yapacak

CHP İl Başkanlığı, bugün, yarın ve Pazartesi günü ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürecek Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, haftasonunu yoğun geçirecek. CHP'li heyet, bugün Emirdağ ve İhsaniye'nin yanı sıra Uydukent'te yarın ise Değirmenayvalı, Işıklar ve Çobanlar'da aday tanıtımı, parti binası açılışı gibi törenlere katılacak. CHP'liler, 10 Şubat Pazartesi günü de Başmakçı, Dazkırı ve Evciler'i ziyaret edecek. [&hellip]

CHP, İhsaniye’de gövde gösterisi yapacak

CHP İl Başkanlığı, bugün, yarın ve Pazartesi günü ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürecek

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, haftasonunu yoğun geçirecek. CHP’li heyet, bugün Emirdağ ve İhsaniye’nin yanı sıra Uydukent’te; yarın ise Değirmenayvalı, Işıklar ve Çobanlar’da aday tanıtımı, parti binası açılışı gibi törenlere katılacak. CHP’liler, 10 Şubat Pazartesi günü de Başmakçı, Dazkırı ve Evciler’i ziyaret edecek.
İSTİFA METNİNİ ÇERÇEVELETTİLER
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Seçim çalışmalarımızı güzel bir şekilde sürdürüyoruz. İlçelerimizde iddialıyız. İhsaniye’de iktidar partisinden partimize katılan arkadaşlarımızla buluşacağız. İktidar partisinden istifa eden vatandaşlarımızın, istifa dilekçelerini nasıl çerçeveletip duvara astıklarını, kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme