CHP heyetinden Çoban'a ziyaret

CHP heyeti İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nevzat Ercan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP'nin Sultandağı Meclis Üyesi İsmahan Nergiz ve Dazkırı Meclis Üyesi Müyesser Ege Toker Altıok da hazır bulundular. CHP Kadın [&hellip]

CHP heyeti İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Nevzat Ercan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP’nin Sultandağı Meclis Üyesi İsmahan Nergiz ve Dazkırı Meclis Üyesi Müyesser Ege Toker Altıok da hazır bulundular. CHP Kadın Kolları Başkanı Meral Doğan, Çoban’a çiçek verdi.
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında CHP İl Başkanı Nevzat Ercan müsait bir zaman dilimine meclis toplantısını misafir olarak izlemek istediklerini dile getirmesi üzerine Çoban, istedikleri zaman meclis toplantısını izleyebileceklerini ifade etti. Demokrasilerde en önemli kurumların başında siyasi partilerin geldiğine temas eden Çoban, “CHP de cumhuriyetle yaşıt bir partidir. CHP Afyonumuz’da da konu ülke olunca her zaman ülke menfaatleri için, Türk Milleti için haklı tepkiler ortaya koyan bir teşkilat vardır. CHP İl Teşkilatının Kadın Kolları ile birlikte yaptıkları ziyaret ve kendilerine eşlik eden Meclisimizin CHP’li Üyeleri İsmahan Nergiz ve Müyesser Ege Toker Altıok da teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerini kongre süreçlerini tamamladıktan sonra meclisimiz de misafir edeceğiz.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Bakmadan Geçme