• Haberler
  • Siyaset
  • 'CHP HDP'nin sözünü dinleyen bir partiye dönüştü'

'CHP HDP'nin sözünü dinleyen bir partiye dönüştü'

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar'da ve merkezi hükümet bazında sorunlara çözüm ürettiklerini belirterek CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Kocacan, 'CHP, HDP'nin sözünü dinleyen bir partiye dönüşmüştür' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. 'TÜRK MİLLETİ HİÇBİR ZAMAN ÜLKÜLERİNDEN KOPMADI' Mehmet Kocacan, Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü [&hellip]

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar’da ve merkezi hükümet bazında sorunlara çözüm ürettiklerini belirterek CHP’yi sert bir dille eleştirdi. Kocacan, “CHP, HDP’nin sözünü dinleyen bir partiye dönüşmüştür” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi.
“TÜRK MİLLETİ HİÇBİR ZAMAN ÜLKÜLERİNDEN KOPMADI”
Mehmet Kocacan, Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Kocacan, “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıl dönümünü milletçe gurur ve heyecanla kutluyoruz. Türk Milleti destansı İstiklal Savaşıyla tarihinin rotasını değiştirmiş, bölgesel ve küresel dengeleri baştan ayağa sallamış ve sarsmıştır. Türksüz Anadolu hesabı yapanlara, devletsiz millet hayali kuranlara en kesin ve kalıcı cevap Türkiye Cumhuriyetinin ilanıyla verilmiştir. Ne mutlu bizlere ki, tarihin hiçbir döneminde savaşlar, ayak oyunları, karanlık senaryolar milletimizin önünü kesememiş inançlarından ve ülkülerinden koparamamıştır.” dedi.
“YERELDE VE GENELDE SORUNLAR
ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR”
MHP İl Başkanlığı olarak il genelinde vatandaşlarla, yerel yöneticilerle sürekli diyalog halinde olduklarını belirten Kocacan şunları kaydetti: “MHP İl teşkilatı olarak, ilçe ve belde başkanlarımız kendi bölgelerinde vatandaşlarımızla ve yerel yöneticilerimizle istişare halindedir. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini ilçe ve belde başkanlarımız, il başkanlığımıza iletmektedir. Bizlerde yerelde olan istekleri sorumlu birimlerimiz yetkili kurumlarla irtibat haline geçerek çözmeye çalışıyorlar. Yerelde İŞKUR, OEDAŞ, Karayolları gibi kurumları ziyaret ederek talepleri iletiyor sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ankara’da çözülmesi gerek talep ve istekleri de Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a iletiyoruz. Vekilimizde Ankara bürokrasisinde bu çalışmaları yürütmektedir. Şimdiye kadar bize gelen taleplerin birçoğunu çözüme kavuşturduk. Ayrıca parti olarak düzenlediğimiz bölgesel istişare toplantılarımızda yöre halkının yaşadığı sıkıntıları ilçe ve belde başkanlarımız ile birlikte çözüm arayışı içinde oluyoruz. İlk toplantımızı Dinar İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, Evciler İlçe Başkanımız Hurşit Çetin, Dazkırı İl Başkanımız Aydın Ekiz ve Başmakçı İlçe Başkanımız Abdurrahman Tezcan ile gerçekleştirdik. Toplantılarımızın devamı edecektir.”
“CHP’YE HDP’NİN HAYIR
OYUNA ŞAŞIRMADIK”
CHP ve HDP’nin Irak ve Suriye tezkeresine ‘hayır’ oyu vermesine şaşırmadıklarını belirten Kocacan şu ifadeleri kullandı: “TSK’nın gerektiği takdirde sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere Irak ve Suriye’ye gönderilmesi konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi oylandı. TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylamada tezkere CHP ve HDP’nin ‘hayır’ oylarına karşı kabul edilmiştir. Tezkere gibi milli güvenliğimizi ve ülkemizin geleceğini birebir ilgilendiren bir meselede, CHP’nin HDP ile aynı söylem içinde olduğunu halkımız görmüştür. CHP ittifak uğruna, ülkenin güvenliği ile ilgili konuda bile PKK’nın uzantısı HDP’nin sözünü dinleyen bir parti haline gelmiştir. CHP bu kirli ittifakı artık saklamaya bile gerek duymuyor. Millet İttifakının diğer ortağı olan İP ise HDP’yi meşru parti görerek, ittifaka destek vermektedir.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme