• Haberler
  • Genel
  • CHP gençliğinden KESK’e destek – Kocatepe Gazetesi

CHP gençliğinden KESK’e destek – Kocatepe Gazetesi

KESK’e yönelik tüm yurtta yapılan eş zamanlı operasyonlara tepki gösteren CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, KESK’e destek verdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na yapılan operasyonlara yönelik tepki verdi.TOPLUM ZAPTURAPT ALTINA ALINIYORCHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, Türk toplumunun sabahın köründe yapılan ev ve [&hellip]

CHP gençliğinden KESK'e destek

KESK’e yönelik tüm yurtta yapılan eş zamanlı operasyonlara tepki gösteren CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, KESK’e destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na yapılan operasyonlara yönelik tepki verdi.
TOPLUM ZAPTURAPT
ALTINA ALINIYOR
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, Türk toplumunun sabahın köründe yapılan ev ve işyerleri baskınlarına alıştırılıp, tepkisizleştirildiğini belirtti. Karakuzu, sabahın erken saatlerinde evlere yapılan baskınlarla insanların gözaltına alınmalarının artık cadı avına dönüştüğünü söyledi. Ahmet Karakuzu; “Asıl tehlikeli olanı ise bu durumun toplum tarafından kanıksanmış olmasıdır. 19 Şubat sabahının erken saatlerinde eş zamanlı olarak Türkiye’nin birçok kent merkezinde ve ilimizde kamu çalışanlarının sendikal mücadelesinin başlatıcısı ve onurlu taşıyıcısı, KESK kadrolarına dönük yeni bir operasyon yapıldı. Soruşturma gizliliği gerekçe gösterilerek kaç KESK’li arkadaşımızın gözaltına alındığı konusunda bilgi verilmemektedir. Ancak basından öğrendiğimiz bilgilere göre 100 ‘ün üzerinde gözaltı yapılmıştır. AKP siyasetinin gerçek niyeti KESK’i ve muhalefeti baskı ve göz altılarla sindirmeye çalışarak 12 Eylül’ü kalıcılaştırmaktır. Hak ve özgürlükler, hukuk ve adalet yok sayılarak, muhalif siyasi çevrelerden, gazetecilere, aydınlardan öğretim üyelerine, çevre örgütlerinden öğrencilere ve sendikacılara kadar uzanan geniş bir yelpazede baskı ve göz altılarla süren operasyonlarla toplum zapturapt altına alınmaya çalışılmaktadır.” dedi.
“KESK YALNIZ DEĞİL”
Emek ve demokrasi mücadelesinde önemli yeri olduğunu belirttiği KESK’in baskı ve engellemelerle susturacaklarını zannedenlerin büyük yanılgı içerisinde olduklarını kaydeden CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu şöyle konuştu: “Siyasi iktidar, ancak faşist rejimlerde rastlanabilecek bu tür anti-demokratik uygulamalarından derhal vazgeçmelidir. KESK’e yapılan bu baskı operasyonlara derhal son verilmelidir. Gözaltılar serbest bırakılmalıdır. Bugün karşımıza çıkan tepeden tırnağa adaletsiz, haksız, hukuksuz, baskıcı sömürü düzenine ve ülkemizi koyu bir karanlığa sürükleyen AKP’nin diktatörlük özlemlerine karşı birleşik bir emek mücadelesini örgütlemekten başka bir seçeneğimiz bulunmamaktadır. Bizler CHP gençliği olarak AKP’nin faşizan uygulamalarına direnen KESK’in daima yanındayız! KESK yalnız değildir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme