• Haberler
  • Genel
  • “CHP, derdini anlatabildiği kadar oy aldı”

“CHP, derdini anlatabildiği kadar oy aldı”

12 Haziran seçimlerinin sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olmaya kazanan Ahmet Toptaş, mazbatasını aldı. Milletvekili mazbatasını aldıktan sonra partililere teşekkür eden Toptaş, CHP’yi Afyonkarahisar’da daha çok anlatarak daha çok oy alma hedefinde olduklarını söyledi 12 Haziran’da yapılan seçimlerin sonuçlarına göre CHP’den milletvekili seçilen Ahmet Toptaş, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Mazbatayı aldıktan sonra Adliye [&hellip]

"CHP, derdini anlatabildiği kadar oy aldı"

12 Haziran seçimlerinin sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olmaya kazanan Ahmet Toptaş, mazbatasını aldı. Milletvekili mazbatasını aldıktan sonra partililere teşekkür eden Toptaş, CHP’yi Afyonkarahisar’da daha çok anlatarak daha çok oy alma hedefinde olduklarını söyledi

12 Haziran’da yapılan seçimlerin sonuçlarına göre CHP’den milletvekili seçilen Ahmet Toptaş, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Mazbatayı aldıktan sonra Adliye Sarayı’nda, Baro’nun bulunduğu katta partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Toptaş, milletvekili olmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Toptaş, “Bu mazbatayı alırken asıl bu mazbatanın sizin hakkınız olduğunu düşündüğüm için birlikte olmak istedim sizlerle. Hepinizin en az benim kadar emeği var. Bu mazbatayı alırken eşim yanımda. Onun da en az benim kadar emeği geçti. Annem yanımda. Bu bizim için mutlu bir an. Böyle bir mutlu anı bize yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Size olan borcumu nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum” dedi.
“Oy, kimsenin cebinde değildi”
Afyonkarahisarlılara da teşekkür eden Toptaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar’da derdini anlatabildiği kadar oy almıştır. Bundan sonra daha çok anlatacağız ve daha çok oy alacağız. Çünkü Afyon, buna müsait. Afyonlunun oyu kimsenin cebinde değildi. Hiç kimse Afyonlunun oyunu satın alamazdı. Oylarının satılmadığını da gördü Afyon halkı. Bu nedenle ben Afyonkarahisar halkına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başarıların başlangıcı
CHP’nin merkez ilçede oylarını yüzde 110 oranında artırdığını hatırlatan Toptaş, şöyle devam etti:
“Afyon halkı bazıları tarafından yeterince değerlendirilememiştir. Afyon halkına zamanında ulaşamamışız. Ama Afyon halkına ulaştığınız zaman siçin verdiğiniz emeğin karşılığını size vermektedir. Dinar’da bir gazetede Dinar’ın vekili kim, diye yazmışlar. Dinar CHP’ye oy vermeseydi demişler. Herkes her şeyi söyleyecek. Sultandağı bölgesi her zaman kale gibi demokrat yapıyı korudu ve gerçekten başarımıza çok önemli bir katkıda bulundu. Şuhut çok önemli bir destek sağladı, Bakan’ın bütün çabalarına karşın. Emirdağ tüm baskılara direndi. Bolvadin önemli bir destek sağladı bize. Unutulmaz desteklerdi bunlar. Evciler, Dazkırı, Başmakçı, bizim için önemli çabalar gösterdi. Sinanpaşa öyle, Bayat öyle. Merkez ilçemizde yüzde 110 arttı oyumuz. Bu çok önemli bir başarı bizim için. Bu, ilerideki çok önemli başarıların da başlangıcı gibi geliyor bana. Bunu bir adım olarak sayıyoruz biz. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar’da kendisine yüklenen misyonu en iyi şekilde yerine getirecek. CHP’li milletvekili olarak Afyon’da verdiğimiz sözleri tutacağız. Bize oy versin vermesin tüm Afyonluların milletvekili olmaya çalışacağız. Hiç kimseyi diğerinden ayırmayacağız.”
“Mahçup olmayacaksınız”
Kendisini seçim sürecinde destekleyenlerin mahçup olmayacağını söyleyen Toptaş, “Bundan sonra Afyon’un yararına olan ne varsa bilin ki arkasında sizi temsilen ben ve sizler varsınız. Türkiye lehine ne öneriliyorsa sizin temsilciniz olarak, sizin talimatlarınızı yerine getiren içinizden bir kardeşiniz olarak yeni başarılara imza atacağız. Sizler olduğunuz sürece, bizler çok daha fazla çalışacağız. Ben Ankara’ya gidiyorum ama benim için yanındaki komşusundan oy isteyen arkadaşımız mahçup olmayacak” ifadelerini kullandı.
Azmin, çalışmanın, dürüstlüğün ürünü
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan da Afyonkarahisar’da CHP’nin bir milletvekili çıkararak başarı yakaladığını kaydetti. Ercan, “Bazı şeyler hayal gibi görünür. Ama bazı hayaller gerçek olur. Azmin, dürüstlüğün ve çalışmanın ürünü olan bu mutlu günde ben 12 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen sayın Ahmet Toptaş’a mazbatasını huzurlarınızda vermekten şefer duyuyorum. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, annesi Vesile Toptaş ve eşi Pakize Toptaş’ın yanı sıra kardeşleri Fatma, Şahaste ve Ayşe hanımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme