'CHP'den AK Parti'ye Çifte Cevap'

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim'in eleştirilerini yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’dan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim’e yanıt gecikmedi.

'CHP'den AK Parti'ye Çifte Cevap'

“YETERLİ BİLGİ SAHİBİ OLMADAN AÇIKLAMA YAPMAYIN”

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Motofest’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlendiğinin altını çizerek şunları kaydetti: “Festivalin Cumhurbaşkanı himayesinde AKP’li Baro Başkanının yardımcıları çıkmış, Motofest’te sahne alan şarkıcılar üzerinden bizi eleştirdiğini sanıyor. AKP’li Cumhurbaşkanı’mızın himayelerinde ve Cumhurbaşkanlığı tarafından belirlenen sanatçıları neden eleştiriyorsunuz? Lütfen bu konuları parti içinizde çözmeden veya yeterli bilgi sahibi olmadan basın açıklaması yapmayın.”

'CHP'den AK Parti'ye Çifte Cevap'

“SEVİYEYİ DAHA NE KADAR DÜŞÜRECEKSİNİZ?”

“AKP’nin Afyonkarahisar’da tanıtımı emin ellerde.” diyen Erhan, sözlerini şöyle tamamladı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir.’ Demiştir. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü bilmeyen AKP Baro Başkanının Yardımcısı sanırım Atatürk’ün bu sözünü benim zannederek bazı hakaretlerde bulunmuş. Siz hangi ülkede siyaset yapıyor, ne yaptığınızı, ne konuştuğunuzu zannediyorsunuz? Seviyeyi daha ne kadar düşüreceksiniz?”

Bakmadan Geçme