• Haberler
  • Genel
  • “CHP bütün gücüyle direnecek” – Kocatepe Gazetesi

“CHP bütün gücüyle direnecek” – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Cumhuriyetimizin 89. yılı nedeniyle 29 Ekim de Ankara'da yapılacak yürüyüşün engellenmesinin “hukuksuzluk” olduğunu kaydetti. Görgöz “Bu hukuksuzluğu şiddetle protesto ediyor, iktidarın demokrasi ve hukuk devletine karşı giriştiği saldırılara CHP olarak bütün gücümüzle direneceğimizi ilan ediyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, Cumhuriyetimizin 89. yılı nedeniyle 29 Ekim [&hellip]

"CHP bütün gücüyle direnecek"

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Cumhuriyetimizin 89. yılı nedeniyle 29 Ekim de Ankara’da yapılacak yürüyüşün engellenmesinin “hukuksuzluk” olduğunu kaydetti.

Görgöz; “Bu hukuksuzluğu şiddetle protesto ediyor, iktidarın demokrasi ve hukuk devletine karşı giriştiği saldırılara CHP olarak bütün gücümüzle direneceğimizi ilan ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, Cumhuriyetimizin 89. yılı nedeniyle 29 Ekim de Ankara’da yapılacak yürüyüşe Türkiye’nin çeşitli illerinden partililer ve vatandaşların katılmasının valiliklerce engellendiğini belirtti. Görgöz, yürüyüşe katılımın en temel anayasal haklardan biri olan seyahat özgürlüğünün hoyratça ayaklar altına alınması olduğunu savundu. İl Başkanı Yalçın Görgöz; “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını dahi kendi kafalarına göre biçimlendirmeye çalışan AKP iktidarı, her geçen gün daha da otoriterleştirmektedir. Bu hukuksuzluğu şiddetle protesto ediyor, iktidarın demokrasi ve hukuk devletine karşı giriştiği saldırılara CHP olarak bütün gücümüzle direneceğimizi ilan ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme