• Haberler
  • Genel
  • CHP ağır konuklarını ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

CHP ağır konuklarını ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Afyonkarahisar’a geliyor Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Tepebaşı Belediye Başkanı adına bir heyet, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyon’a geliyor. KARDEŞ BELEDİYE OLDULARZiyaret hakkında açıklama [&hellip]

CHP ağır konuklarını ağırlayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Afyonkarahisar’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Tepebaşı Belediye Başkanı adına bir heyet, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyon’a geliyor.
KARDEŞ BELEDİYE OLDULAR
Ziyaret hakkında açıklama yapan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “1 Aralık 2014 Pazartesi günü Bayat, Sultandağı, Evciler, Dazkırı ilçelerimiz ve İl Başkanlığı’nda çalışma yapacağız.
CHP Afyon İl Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Veli Ağbaba’nın katkılarıyla ile Bayat ilçe belediyesi ile Ankara Yenimahalle belediyesi, Sultandağı ve Evciler ilçe belediyelerimiz ile Eskişehir Tepebaşı belediyesi, Dazkırı belediyemiz ile de Eskişehir Odunpazarı Belediyesi kardeş belediye oldular” dedi.
Görgöz, daha önce ziyarete katılacağı bildirilen Mehmet Bekaroğlu’nun ise programa katılamayacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme