• Haberler
  • Genel
  • CHP adayları ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

CHP adayları ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer, seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Kayıkcı, Sandıklı ve köylerinde vatandaşlardan oy isterken, Ecer ise OSB ve AKÜ Hastanesi Başhekimine ziyarette bulundu Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, genel seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. DERTLER CHP İLE BİTECEKKayıkcı, vatandaşlara CHP'nin seçim beyannamesini [&hellip]

CHP adayları ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı ve Mehmet Ecer, seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Kayıkcı, Sandıklı ve köylerinde vatandaşlardan oy isterken,
Ecer ise OSB ve AKÜ Hastanesi Başhekimine ziyarette bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, genel seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu.
DERTLER CHP İLE BİTECEK
Kayıkcı, vatandaşlara CHP’nin seçim beyannamesini anlatarak 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Ziyaretlerinde öncelik olarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Kayıkcı’ya vatandaşlar birçok konuda dert yandı. Türkiye’de birçok alanda 13 yıldır gelişme gösterdiklerini iddia edenlerin halkı yoksullaştırmadan başka bir şey yapmadıklarını kaydeden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, “Türkiye’de yaşanan sıkıntıları iyi biliyoruz. Köylerimizde yaşanan sıkıntıları da iyi biliyoruz. Beldeleri kapattılar, hizmetlerini de kapattılar. Çiftçilerimizin hali perişan, üretim yapamıyor. Kırsal kesimden yoğun göç veriliyor. Bu göçlerin çoğu başka şehirlere kayıyor ve nüfus kaybediyoruz. AKP iktidarının büyükşehir olacak dediği Afyonkarahisar günden güne eriyor. Biz bu erimeye durdurmak için kentimizi yeniden ayağa kaldırmak için iktidara takip olduk” diye konuştu.
ÖNCE OSB, SONRA HASTANE
CHP Afytonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, OSB’de üretim yapan fabrikaları ziyaret etmeye devam etti. Ecer, “Afyonkarahisar’ı ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Görev size düşüyor, mühür sizin elinizdedir. Asgari ücretten vergi almayacağız. Taşeron işçiye kadroda yer vereceğiz diyoruz. Yuhalatıyorlar. Türkiye’nin geldiği hale bakın. Biz resmi kanallarla, aile sigortası vereceğiz diyoruz. 750 TL’lik para yardımını da evin hanımına vereceğiz. Mecliste Afyonkarahisar’la ile ilgili tüm sorunları masaya yatıracağız. Afyonkarahisar’ın ayağa kaldırmak için, bölgeye kamu yatırımlarının gelmesi için, yoksulluğu yenmek, kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşümün önüne geçebilmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. CHP iktidarında asgari ücretler üzerinden alınan vergilerin kaldırılacağız” dedi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, OSB ziyaretinin ardından AKÜ Rektör Yardımcısı ve AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıdırım’ı ziyaret ederek hastanenin durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra polikliniklerdeki hastaları ve refakatçileri ziyaret eden Ecer, acil şifalar diledi. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ecer, sıhhatleri için tavsiyelerde bulunarak hasta yakınlarının da istek ve sorunlarını dinledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme