Cezayir Türk Kimin Hayatını Anlatıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 'Cezayir Türk' karakterinin kimin hayatını anlattığı merak ediliyor. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği karakter 'Cezayir Türk' kim? Hikayesi nedir? Sizler için araştırdık.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir Türk karakterinin kim olduğu merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Cezayir Türk” kim? Detaylar haberimizde…

 

 

CEZAYİR TÜRK KİMDİR?

Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk; genç yaşta İstanbul’un yer altı dünyasında nam salmış bir kabadayıdır. Ağabeyinin bir CIA operasyonu sonucu öldürülmesi üzerine intikamının peşine düşmüş olan Türk, intikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu değil, bir an önce alınması gereken bir şey olduğunu düşündüğünden, ağabeyinin katilinin emrini veren CIA Türkiye Direktörü’nü kısa zaman içinde ortadan kaldırır. Bu eyleminin bir sonucu olarak ailesini korumak için kendisinin de öldü gibi gösterilmek zorunda kalır.

Haber

CEZAYİR TÜRK KİMİN HAYATINI ANLATIYOR?

Bu Cihana Sığmazam dizisinin sevilerek takip edilen karakteri olan Cezayir Türk’ün Abdullah Çatlı olduğu iddia edilmektedir. Abdullah Çatlı; organize suç örgütü lideridir. Türkiye’de çeşitli cinayetlerden yargılanan Abdullah Çatlı, 12 Eylül Darbesi’nden sonra yurt dışına kaçmıştır. Uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle yargılanan Çatlı, kaldığı hapishaneden kaçmıştır. 3 Kasım 1996’da Balıkesir’in Susurluk ilçesi yakınlarında tarihe Susurluk kazası olarak geçen trafik kazasında ölmüştür.

Haber

Bakmadan Geçme