• Haberler
  • Genel
  • Cezayir gitti, Karaca geldi – Kocatepe Gazetesi

Cezayir gitti, Karaca geldi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor’a İsmail Elibol’un el atmasıyla hareketli saatler yaşanmaya başladı. İlk olarak antrenör İbrahim Cezayir ile yollar ayrıldı. Yerine gelen isim ise oldukça tanıdık. Takımı Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıkartan ve geçen sezon da takımı çalıştıran Hakan Hayati Karaca, Kırmızı-Beyazlılar’ın yeni hocası oldu Sandıklıspor’da beklenen değişiklik gerçekleşti. Antrenör İbrahim Cezayir’le yollar ayrılırken, takımın başına eski [&hellip]

Cezayir gitti, Karaca geldi

Sandıklıspor’a İsmail Elibol’un el atmasıyla hareketli saatler yaşanmaya başladı. İlk olarak antrenör İbrahim Cezayir ile yollar ayrıldı. Yerine gelen isim ise oldukça tanıdık. Takımı Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıkartan ve geçen sezon da takımı çalıştıran Hakan Hayati Karaca, Kırmızı-Beyazlılar’ın yeni hocası oldu

Sandıklıspor’da beklenen değişiklik gerçekleşti. Antrenör İbrahim Cezayir’le yollar ayrılırken, takımın başına eski antrenör Hakan Hayati Karaca getirildi. Spor Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Sandıklıspor, kritik süreçte takımı Antrenör Hakan Karaca’ya teslim etti. Kırmızı-Beyazlı ekibi, 3. Lig’e çıkaran başarılı Antrenör Hakan Karaca yeniden Sandıklıspor’da. 21 hafta sonunda 22 puan toplayan ve düşme hattına iyice yakınlaşan Sandıklıspor’da yönetimin değişmesi sonrasında Antrenör Hakan Karaca’yla her konuda anlaşıldı.
KARACA; “GEÇEN YILDAN
ÖNEMLİ DERSLER ALDIK”
Bu hafta deplasmanda Anadolu Üsküdarspor karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkacak olan Hakan Karaca yaptığı açıklamada; “İki yıl Sandıklı’da görev yaptım. Bu iki yılda önemi başarıların altına imza atarak Sandıklıspor’u 3. Lig’e çıkardık. Geçen sene Diyarbakır’daki maçımızda çıkan olaylardan sonra Play-Off şansımızı kaybettik. Geçen yıl biraz daha şanslı olsaydık Play-Off oynamamız işten bile değildi” dedi.
KARACA; “TEKLİFİ HİÇ
DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM”
Hakan Karaca açıklamalarına şöyle devam etti: “İki yıl burada çalıştım. Sandıklı’nın memleketime yakın olmasından dolayı Sandıklı halkını da yakından tanıyorum ve çok seviyorum. Tekrar bu göreve layık görüldüğümü öğrenip teklif aldığımda hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü burada önemli başarılar kazandık. İnşallah Sandıklı halkının ve taraftarımızın desteğiyle 3. Lig’de kalacağız. İlk amacımız bu. Durum olarak ve puan olarak daha iyi yerlerde bir takım devralmak isterdim. Ama taraftarını ve atmosferini çok iyi bildiğim Sandıklıspor’u bu zor şartlarda ligde tutabilmek için elimden geleni yapacağım.”
KARACA; “TEK YÜREK OLMALIYIZ”
Karaca, yaptığı açıklamada taraftarlara da çağrıda bulundu. Karaca, “Geçen yıldan kalan bazı futbolcularımız var. Transfer sezonu bittiği için takıma yeni oyuncu almamız söz konusu değil. Dışarıdan da olsa Sandıklıspor’u takip ediyordum. Futbolcularımızın hepsi azimli ve karakterli çocuklar. Bildiğimiz gibi takım 11 maçtır hiç galibiyet alamıyor. Bu da futbolcuların üstünde bir stres oluşturmuş. Pas atarken bile rahat değiller. Bulunduğumuz durumdan kurtulmak ve lige tutunabilmek için kırgınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi bir kenara bırakarak teknik heyet, yönetim, taraftarlar ve Sandıklı halkı olarak tek yürek olmalıyız. Sandıklı halkından takımını yalnız bırakmamasını ve futbolcularına sahip çıkmalarını istiyorum. Geçen yıllarda yakaladığımız ruhu tekrar yakalayıp Sandıklıspor’un ligde kalması için bizler elimizden geleni yapacağız. Sandıklı için inşallah hayırlısı olur. Benden önce görev yapan Teknik Direktörler Derya Tutkun ve İbrahim Cezayir’e teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme