Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevinden izinli çıktı, 84’lük kadını gasp etti, polisten kaçamadı

Cezaevinden izinli çıktı, 84’lük kadını gasp etti, polisten kaçamadı

100 saatlik kamera kaydını tarayan polis 84 yaşındaki kadını gasp eden zanlıyı evinde yakaladı. Bir çok suçtan sabıkalı olan zanlının cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi

 

27 Mayıs Çarşamba günü saat 12:00 sıralarında ilimiz Fatih Mahallesi Filistin Caddesi No:32 sayılı adreste 84 yaşındaki H. A. İsimli yaşlı kadının evine girip gasp eden şahıs Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.
Yüzüne maske takarak kimliğini gizleyen ve 84 yaşındaki H.A’nın evine girerek konuk dokunulmazlığını ihlal, yağma (gasp) ve kasten yaralama suçlarına karışıp kayıplara karışan şüpheli şahsın yakalanması için olayın hemen ardından çalışmalara başlandı. Yaklaşık 100 saatlik kamera kayıtlarının en ince ayrıntısına kadar incelenmesi sonucunda zanlının eşgali belirlendi. Eşgali belirlenen şüpheli şahsın araştırma sonrası açık kimlik bilgileri tespit edildi. Şuhut İlçesinde ikamet etmekte olan 40 yaşındaki Ö.K isimli şahsın 14 yıldır cezaevinde yattığı, Açık ceza infaz kurumundan izinli olarak dışarı çıktığı, halen 22 ay hapis cezası bulunduğu, 2 adet Nitelikli Yağma, 1 adet Cinsel Saldırı, 1 adet Çocuğun cinsel istismarı ve 1 adet tehtid ve hakaret suçlarından sabıka kaydı bulunduğu belirlendi.
Polis tarafından Şuhut Gazipaşa Mahallesi’ndeki evinden alınarak adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi.