Cezaevi’nde akıl almaz kaza: 1 şehit

Afyonkarahisar yeni Cezaevi’nde meydana gelen akıl almaz olayda infaz ve koruma memuru olarak görev yapan Soner Hayta şehit düştü. Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda meydana olayda iddiaya göre infaz ve koruma memuru (gardiyan) olarak görev yapan Soner Hayta'nın üzerine cezaevi kurumuna ait 7 metreye 5 metre ebatlarında iç nizamiye kapısının düştüğü [&hellip]

Haber

Haber Afyonkarahisar yeni Cezaevi’nde meydana gelen akıl almaz olayda infaz ve koruma memuru olarak görev yapan Soner Hayta şehit düştü.

Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda meydana olayda iddiaya göre infaz ve koruma memuru (gardiyan) olarak görev yapan Soner Hayta’nın üzerine cezaevi kurumuna ait 7 metreye 5 metre ebatlarında iç nizamiye kapısının düştüğü öğrenildi. Olayı gören Hayta’nın mesai arkadaşları itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.
Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler olayın hemen ardından cezaevine gelerek Hayta’yı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hayta hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Görevi başında hayatını kaybeden Hayta’ya bugün saat 11.00’de Afyonkarahisar Yeni T Tipi Cezaevi’nde tören düzenleneceği öğrenildi.
BAKAN GÜL: BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Elim kaza sonucu hayatını kaybederek Şehit olan Hayta’nın vefatıyla ilgili olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, sosyal medya üzerinden “Başımız Sağolsun” başlıklı bir paylaşımda bulundu. Gül mesajında, “Görevi başında elim bir kaza sonucu vefat eden personelimiz İnfaz Koruma Memuru Soner Hayta’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Hayta’nın cenazesi memleketi Erzurum’da toprağa verilecek.

Bakmadan Geçme