Cezaevi personeline veda yemeği – Kocatepe Gazetesi

Dinar T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi 2. Müdiresi Seval Öztürk ve tayinleri çıkan personeller için Park Ala Konferans Salonu'nda veda yemeği verildi.Veda programına katılan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı konuşmada, T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi 2. Müdiresi Seval Öztürk ve diğer personellere görev sürelerince gösterdikleri gayret ve çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Yemeğin [&hellip]

Dinar T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi 2. Müdiresi Seval Öztürk ve tayinleri çıkan personeller için Park Ala Konferans Salonu’nda veda yemeği verildi.
Veda programına katılan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı konuşmada, T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi 2. Müdiresi Seval Öztürk ve diğer personellere görev sürelerince gösterdikleri gayret ve çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Yemeğin ardından gerçekleştirilen plaket töreni sonrası program sona erdi. Veda programına; Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mutlu Tokmak, Cezaevi Müdürü Hamza Avcı, Cezaevi İzleme Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme