• Haberler
  • Spor
  • Çeyrek final de tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Çeyrek final de tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Çeyrek finale TED Ankara Koleji, Karabükspor, Hatay Altınözü, Bursa Nilüfer, Bolu Sebenspor, Milli Piyango, Alova ve Beşiktaş kalmıştı. Oynanan maçların sonunda kazanan 4 takım Yarı Finale terfi etmeyi başardı. TED Ankara Koleji, Milli Piyango, Hatay Altınözü ve Bursa Nilüfer yarı finale terfi etti.İLK TAKIM TED KOLEJİ OLDUOynanan çeyrek final maçlarına [&hellip]

Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda Çeyrek finale TED Ankara Koleji, Karabükspor, Hatay Altınözü, Bursa Nilüfer, Bolu Sebenspor, Milli Piyango, Alova ve Beşiktaş kalmıştı. Oynanan maçların sonunda kazanan 4 takım Yarı Finale terfi etmeyi başardı. TED Ankara Koleji, Milli Piyango, Hatay Altınözü ve Bursa Nilüfer yarı finale terfi etti.
İLK TAKIM TED KOLEJİ OLDU
Oynanan çeyrek final maçlarına ilk çıkan TED Ankara Koleji Bolu Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Maça iki takım da hızlı başlarken maçın başında sonuna kadar üstünlük sürekli el değiştirdi. Son anlarda daha az hata yapan TED’liler maçı 28-24 kazanarak adını yarı finale yazdırmayı başardı.
KARABÜK VEDA ETTİ
A Grubu’ndan ikinci çıkan Karabükspor turnuvanın çeyrek final etabında C Grubu birincisi Milli Piyango ile eşleşti. Maçta rakibine 9 farklı skorla mağlup olan Karabükspor turnuvaya veda etti. Maçı 18-29 kazanan Milli Piyango ise yarı finale çıkan ikinci takım oldu.
ALTINÖZÜ ZORLANDI
Üçüncü çeyrek final maçında ise Hatay Altınözü ile Alova karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iki takımda hızlı başlarken maçın son anlarında daha başarılı olan Hatay Altınözü maçı 23-19 kazandı. Adını yarı finale yazdıran Altınözü finale de çıkmak istiyor.
SON YARI FİNALİST NİLÜFER OLDU
Son çeyrek final maçında Bursa temsilcisi Nilüfer ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Çeyrek final maçında final havası yaşatan iki takım galibiyet almak için elinden gelini yaptı.  Maçın sonunda 28-24 kazanan Nilüfer adını yarı finale yazdıran son takım oldu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme