• Haberler
  • Genel
  • Ceylan’dan SMMMO’ya veda ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Ceylan’dan SMMMO’ya veda ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Deftardarlığı’ndan Sakarya Deftardarlığı’na atanan Mustafa Ceylan veda ziyaretlerine devam ediyor Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret eden Defterdar Mustafa Ceylan oda Başkanı Erdal Sayar, yönetim kurulu üyeleri tarafından karşıladı. “UYUMLU VE DİYALOG HALİNDE ÇALIŞTIK”Ceylan’ın Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Sayar, “Deftardarımız ile ilimizde görev yaptığı süre [&hellip]

Ceylan'dan SMMMO'ya veda ziyareti

Afyonkarahisar Deftardarlığı’ndan Sakarya Deftardarlığı’na atanan Mustafa Ceylan veda ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret eden Defterdar Mustafa Ceylan oda Başkanı Erdal Sayar, yönetim kurulu üyeleri tarafından karşıladı.
“UYUMLU VE DİYALOG
HALİNDE ÇALIŞTIK”
Ceylan’ın Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Sayar, “Deftardarımız ile ilimizde görev yaptığı süre içersinde devamlı diyalog içinde olduk. Sık sık problemler ve çözümleri için karşılıklı çalışmalar içerisinde bulunduk. Bundanda memnuniyet duyduk.” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSARLI VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI”
Afyonkarahisar’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Deftardar Ceylan ise, “Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımız vergi kutsal diyerek devlete olan sorumluluklarını tam olarak yerine getiriyorlar, bu konuda en büyük katkıyı da muhasebeciler ve mali müşavirler sağlıyorlar.” şeklinde konuştu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda SMMMO Oda Başkanı Erdal Sayar Mustafa Ceylan’a plaket takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme