Ceylan ve Uçkan’a veda yemeği verildi

Afyonkarahisar'da yaklaşık iki yıl İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde göreve atanan Mustafa Uçkan'a ve yine ilimizde yaklaşık beş yıldır Defterdar olarak görev yaparken Sakarya Defterdarlığı’na atanan Mustafa Ceylan'a veda yemeği düzenlendi Afyonkarahisar Valiliği tarafından Oruçoğlu Termal Otel de düzenlenen veda yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet [&hellip]

Ceylan ve Uçkan'a veda yemeği verildi

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki yıl İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde göreve atanan Mustafa Uçkan’a ve yine ilimizde yaklaşık beş yıldır Defterdar olarak görev yaparken Sakarya Defterdarlığı’na atanan Mustafa Ceylan’a veda yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Oruçoğlu Termal Otel de düzenlenen veda yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Vali Yardımcıları, İl ve Daire Müdürleri ve Baro Başkanı Av. Turgay Şahin katıldılar.
“GÖREV YERLERİ KALICI DEĞİL”
Yemekte konuşan Vali Balkanlıoğlu; “İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Uçkan ile Defterdarımız Mustafa Ceylan’a veda etmek üzere buradayız. Afyonkarahisar güzel ülkemizin en güzel yerlerinden birisidir. Burada çalışmak bizlere de nasip oldu. Afyonkarahisar konumu itibariyle, kurum çalışanlarıyla ve insanlarıyla eşsiz bir yer. Afyonkarahisar üretken ve güzel hizmetleri yerine getiren bir il olması nedeniyle bizlere de iyi imkanlar sundu. İl Emniyet Müdürümüz ile Defterdarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdandır. Kendileri ilimiz için çok önemli hizmetlerde bulundular. Emniyet Müdürümüz emniyet ve asayiş konusunda dikkatli ve önemli görevleri yerine getirdi. Çalışma hayatındaki hizmetleri ve halk ile kurduğu diyaloglar her türlü takdirin üzerindedir. Defterdarımız vergi açısından devletin ne kadar da soğuk yüzü gibi görünse de, milli emlak gibi yatırımcılara büyük hizmetleri olan ve devletin gelirlerinin toplanmasında ve sarfiyatında kilit bir noktada önemli görevler yürüttü. Devletin her türlü hizmeti bir finansman gerektiriyor. Dolayısıyla gelirlerin toplanması ve bu ödeneklerin en uygun ve verimli bir şekilde harcanması gerekiyor. Buralarda yol, köprü ve bina yapımı gibi birçok hizmetler yapılıyorsa bunda Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının büyük gayretlerinden dolayıdır. Eğer finansman olmaz ise hiçbir araştırma ve geliştirme çalışmaları dahil hiçbir faaliyet yapılamaz. Hatta hayır hizmetleri bile finansmana dayanır. Ülkemizin gelişip daha çok ilerlemesi için Defterdarlığa bağlı kurumların önemi çok daha artmaktadır. Sonuçta bizler devlet memuruyuz. Görev yaptığımız yerler bizim için kalıcı değildir. Bu mekanlara layık hizmetler yapabilmişsek bizler için ne mutlu. Bu nedenle Defterdarımıza ve güvenliğimizin sağlanmasında önemli vazifeler yerine getiren İl Emniyet Müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diler, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorum.”dedi.
“AFYONKARAHİSAR’I ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”
Vali Balkanlıoğlu ardından konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Defterdar Mustafa Ceylan’a başarı belgeleri ile hediyelerini takdim etti. Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Defterdar Mustafa Ceylan’a plaketlerini verirken yeni görev yerlerinde başarılı olmaları temennisinde bulundu.
Programın sonunda söz alan İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Defterdar Mustafa Ceylan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere kurum amirlerine teşekkür ederek, Afyonkarahisar’da uyum içerisinde, güzel hizmetler vermekten ve kurumlar arası dayanışmanın Afyonkarahisar’a ve kurumlara sağladığı katkılardan dolayı çok memnun bir şekilde Afyonkarahisar’dan ayrılacaklarını, ama bir o kadar da Afyonkarahisar’ı çok özleyeceklerini ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme