• Haberler
  • Genel
  • Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Afyon'a teşekkür etti:

Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Afyon'a teşekkür etti:

Su gibi aziz olunuz Seçim sürecinin ardından Çevre ve orman Bakanı, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, yayınladığı mesajda partisine oy verenvermeyen tüm seçmene teşekkür etti. Eroğlu, vatandaşlara “Su gibi aziz olunuz” diyerek suya atıfta bulundu.Hakkını helal etti, helallik istedi AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 12 Haziran 2011 seçim sonuçlarının Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. [&hellip]

Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, Afyon’a teşekkür etti:

Su gibi aziz olunuz

Seçim sürecinin ardından Çevre ve orman Bakanı, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, yayınladığı mesajda partisine oy verenvermeyen tüm seçmene teşekkür etti. Eroğlu, vatandaşlara “Su gibi aziz olunuz” diyerek suya atıfta bulundu.
Hakkını helal etti, helallik istedi
AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 12 Haziran 2011 seçim sonuçlarının Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Türkiye genelinde 2002 yılından bu yana girdiği 3 genel seçimde de halkın AK Parti’ye çok büyük bir desteği olduğunu belirten Eroğlu; “Bu seçimlerde AK Parti olarak her iki seçmenden birinin oyunu almanın heyecanını yaşıyoruz. Afyonkarahisar merkezde partimiz yüzde 66 ve il genelinde ise yüzde 61 oranynda oy almıştır. Bu gurur tablosunu oluşturduğumuzdan dolayı herkese gönülden teşekkür ediyorum. AK Parti 2007 Genel Seçimlerine göre oylarının yüzde 7 nispetinde artmıştır. Değerli hemşehrilerime, bize olan güvenlerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Önceki seçimlerde de olduğu gibi bize oy veren ve vermeyen bütün Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı bağrımıza basıyoruz. Bütün Afyonkarahisarlılar bizim canımızdır. Hepsinin gönlümüzde apayrı bir yeri vardır. Afyonkarahisarlılar bu seçimlerde de büyük bir demokratik olgunluk göstermiştir. Bu sebepten dolayı bütün siyasi partilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler seçim çalışmaları sürecinde kimseyi incitmemeye, kimseyi kırmamaya ve kimsenin aleyhinde konuşmamaya çok büyük itina gösterdik. Bütün bu gayret ve çabalarımıza rağmen farkında olmadan incittiklerimiz, kırdıklarımız varsa onlardan helallik diliyoruz. Çok nadiren de olsa kalbimizi kıranlara biz hakkımızı helal ediyoruz..” dedi.
“Hizmetkar olmayı sürdüreceğiz”
“Sayın Başbakanımızın ustalık döneminde de Afyonkarahisarımızın çok büyük yatırımlara ev sahipliği yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Söz verdiğimiz her şeyi yerine getireceğiz.” diyen Veysel Eroğlu sözleri-ne şöyle devam etti: “Söz vermeyip inceleyelim, tetkik ettirelim dediğimiz işlerin de incelemesini başlattık. Hatta bugün İscehisar, Sinanpaşa, İhsaniye, Evciler, Sultandağı ve Sandıklı ilçelerine söz verdiğimiz Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu (OMGY-AWOS) kurulması talimatını verdim. Bunun müjdesini de vermek isterim. Söz verdiğimiz baraj, gölet ve sulama tesislerinin projeleri yapılmaktadır. Diğer Bakanlıklarla ilgili projeleri de yakından takip ediyorum. Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Üç dönemdir milletimizin büyük teveccühüne mahzar olan AK Partimizin mes’uliyeti daha da artmıştır. Bu seçimlerde aldığımız neticeden dolayı daha mütevazi olmanın gayreti içinde olacağız. Zira tevazu bizim şiarımızdır. Tekrar bütün hemşehrilerimi gönülden kucaklıyor, selam ve saygılarımı iletiyorum. Bizlere oy veren veya vermeyen bütün Afyonkarahisarlılara ömür boyu mutluluklar dili-yorum. Su gibi aziz olunuz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme