• Haberler
  • Genel
  • Çevre Tırı’na 'Park' desteği – Kocatepe Gazetesi

Çevre Tırı’na 'Park' desteği – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın görevlendirdiği 'Çevre ve Orman Seyyar Eğitim Aracı'nın Afyonkarahisar ve ilçelerimizdeki faaliyetlerine Özel Park Hastanesi hekimleri ve hemşireleri yaptıkları sağlık taramaları ile katkıda bulunuluyor Çevre ve Orman Bakanlığının görevlendirdiği gezici araçta özellikle çocuklara doğa ve çevreye yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapılırken, il ve ilçe sakinlerine ise ormanın önemi ve yangın ihbar numarasının kullanımıyla [&hellip]

Çevre Tırı'na “Park” desteği

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın görevlendirdiği “Çevre ve Orman Seyyar Eğitim Aracı”nın Afyonkarahisar ve ilçelerimizdeki faaliyetlerine Özel Park Hastanesi hekimleri ve hemşireleri yaptıkları sağlık taramaları ile katkıda bulunuluyor

Çevre ve Orman Bakanlığının görevlendirdiği gezici araçta özellikle çocuklara doğa ve çevreye yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapılırken, il ve ilçe sakinlerine ise ormanın önemi ve yangın ihbar numarasının kullanımıyla ilgili çevre eğitimi proje broşürleri dağıtılıyor. Çeşitli yarışmaların da yapıldığı etkinliklerde halka fidan, balon ve şapka hediye ediliyor.
Afyonkarahisar genelinde 4 Ekim’de başlayan etkinlikler 30 Ekime kadar devam edecek. Yapılan etkinliklere Özel Park Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Lale Camcı, Dr.Sinan Tıraş, Dr.H.İbrahim Bostanoğlu, Dr.Mustafa Karmaz ve yardımcı sağlık personelleri halka sağlık taramaları yaparak destek olu-yor.
Şimdiye kadar yapılan etkinliklerde Çay, Bolvadin, Çobanlar, Sandıklı, Dinar, Dazkırı, Sinanpaşa, Evciler, Başmakçı ilçelerinde bulunarak sağlık taramaları yapan Özel Park Hastanesi sağlık ekibi önümüzdeki günlerde de “Çevre Tırı” ile çalışmalarına devam edecek.
Özel Park Hastanesi sağlık ekibi 22 Ekim 2010 Cuma günü Bayat, 23 Ekim 2010 Cumartesi günü Şuhut, 26 Ekim 2010 Salı günü Merkez Erkmen ve Fethibey Beldelerinde, 28 Ekim 2010 Cuma günü ise Afyonkarahisar merkezinde devam edecek olan “Çevre Tırı” faaliyetlerine sağlık taramaları yaparak katılımlarını sürdürecek.

Bakmadan Geçme