• Haberler
  • Genel
  • “Çevre Müfettişleri” İstanbul’da sahnelenecek – Kocatepe Gazetesi

“Çevre Müfettişleri” İstanbul’da sahnelenecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Elmas tarafından yazılıp yönetilen Çevre Müfettişleri isimli tiyatro oyununun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahneleneceği bildirildi “ÇALIŞMA ÇEŞİTLİKURUMLARA SUNULDU”Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas, çevre duyarlılığına sahip bir neslin yetişmesine katkıda bulunabilmek amacıyla hazırladıkları oyunu, İstanbul’da sahneleyecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.Elmas, “Çevre [&hellip]

"Çevre Müfettişleri" İstanbul'da sahnelenecek

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Elmas tarafından yazılıp yönetilen Çevre Müfettişleri isimli tiyatro oyununun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahneleneceği bildirildi

“ÇALIŞMA ÇEŞİTLİ
KURUMLARA SUNULDU”
Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas, çevre duyarlılığına sahip bir neslin yetişmesine katkıda bulunabilmek amacıyla hazırladıkları oyunu, İstanbul’da sahneleyecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Elmas, “Çevre duyarlılığının önemini bildiğimiz için, bu çalışmamızı projelendirerek çeşitli kurumlarımıza sunmuştuk. Çalışmamız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın da dikkatini çekmiş ve kendilerine sunduğumuz projemizi desteklenmeye değer bulmuşlar. Böylece, Belediye Şehir Tiyatromuzda sanat icra eden birbirinden kıymetli beş arkadaşımızla birlikte bu oyunu sahnelemek üzere davet edildik” diye konuştu.
“BAŞARILI ÇALIŞMALARA
İMZA ATACAĞIZ”
Elmas, bugüne kadar Anadolu’dan İstanbul’a herhangi bir tiyatro grubunun davet edilmesinin alışılmış bir durum olmadığını hatırlattı. Elmas açıklamasında şu ifadelede yer verdi: “Bizler, hep İstanbul’dan Anadolu’ya davet edilen tiyatro gruplarına şahit olduk bugüne kadar. Sanat camiasında Anadolu’dan İstanbul’a davet edilen bir gruba pek rastlanmaz. Bu açıdan bakıldığında Belediye Şehir Tiyatrosu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda bir oyun sahnelemesi ilk değilse bile en azından ilklerdendir ve büyük bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca, şu ana kadar hep yanımızda olan Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a da şükranlarımı arz ediyorum. Büyüklerimizin destekleri ve ekibimizin azmiyle önümüzdeki günlerde daha özgün ve başarılı çalışmalara imza atacağımıza da can-ı gönülden inanıyorum. İzleyicilerimizin de destek ve dualarını bekliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Çevre Müfettişleri isimli oyunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda sahne alacağı günler şu şekilde:
18 Ocak 2014 – Cumartesi – Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi
19 Ocak 2014 – Pazar – Eyüp Yeşilpınar Kültür Merkezi
15 Mart 2014 – Cumartesi – Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi
16 Mart 2014 – Pazar – Eyüp Yeşilpınar Kültür Merkezi

Bakmadan Geçme