• Haberler
  • Genel
  • Çevre için ortak etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Çevre için ortak etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Dünya Çevre Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ortak bir etkinliğe imza attı 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi İmar Çevre Çalışma Grubu üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer’i makamında ziyaret etti.Ziyarete Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Çevre Hizmetleri [&hellip]

Çevre için ortak etkinlik

Dünya Çevre Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ortak bir etkinliğe imza attı

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi İmar Çevre Çalışma Grubu üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer’i makamında ziyaret etti.Ziyarete Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü Mehmet Durak, Kent Konseyi Birim Sorumlusu Çiğdem Araç Kızılkaya ve Kemal Mert Balıbey katıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklama göre Çevre Hizmetleri Birliği, TAP Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen Atık Pil Toplama Kampanyasına katılan okullar ödüllendirildi. Etkinlikler, Kent Konseyi İmar Çevre Çalışma Gurubu Üyeleri ile Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumu Çevre Kulübü öğrencilerinin Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ni ziyareti ile devam etti.
Tesiste bir süre incelemelerde bulunan heyet, daha sonra Atıksu Arıtma Tesisi’ne geçti. Tesis ziyaretinin ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu, İmar ve Çevre Çalışma Gurubu Üyeleri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları Kent Ormanı’nda bir araya geldi
Kent Ormanı’nın eşsiz manzarasında gerçekleşen etkinliğe, Başkan Vekili Yılmaz Açıkgözoğlu, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, Çevre Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, mahalle muhtarları, İmar ve Çevre Çalışma Gurubu Üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.
Burada Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir bir konuşma yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi olarak, örnek ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten M. Emin Birliktir, tüm konsey üyelerine, meclis başkanlarına, çalışma gruplarına ve heyetlerine teşekkür etti. Türkiye’deki kent konseyleri arasında ciddi bir yere geldiklerine dikkat çeken Birliktir, ismi anılan ve yaptığı çalışmaları örnek alınan bir kent konseyi olduklarını ifade etti.
Programda, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Müzisyen Şükrü Dikilitaş, seslendirdiği parçalar eşliğinde konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme